Foto

Rodina si zaplatila profesionálnu fotografku. Nemohli uveriť vlastným očiam, keď uvideli fotky

fotky

videní: 6.3K

Fotky sú viac než tisíc slov. Svojim spôsobom to platí aj v tomto prípade. Tieto hrôzostrašné rodinné fotky si na sociálnych sieťach vyslúžili viac ako 363-tisíc reakcí a 377-tisíc zdieľaní.

Všetko začalo, keď sa rodina Zaringsová obrátila na ženu v strednom veku, ktorá sa prezentovala ako skúsená profesionálna fotografka. “Fotografka” vzala rodinu do obľúbeného lesoparku v St. Louis a za fotografické sedene si vypýtala 250 dolárov. Po 8 mesiacoch (!!!) postprodukcie prišiel rodine balík s CD nosičom. Po otvorení fotografií rodina takmer umrela od smiechu.

Hrôzostrašne vyretušované tváre nemali ani náznak ľudských čŕt. Oči a zuby vyzerali, akoby ich nakreslilo dieťa na prvom stupni základnej školy na výtvarnej výchove. “Fotografka povedala, že tiene sú počas krásneho, jasného a slnečného dňa naozaj zlé a že ju profesor nikdy nenaučil správne retušovať fotografie,” napísala Pam Dave Zaringová. Pam dodala, že požiadala ženu o pôvodné fotky, no neúspešne. “Takto dobre som sa nezasmiala už veľmi dlho. To nevymyslíš, to je život,” dodala Pam.

 

 

No najlepšie na celej tejto veci je fakt, že rodina to neberie tragicky, ale s patričným humorom. Podľa Pam sú fotky “hodné každého centu” pre všetok ten smiech, ktorý rodine priniesli. Pam na Facebook napísala: “Prosím, robte si z týchto fotografií aj naďalej srandu, ale buďte milí. Nebolo našim úmyslom rozpútať vlnu nenávisti. Tieto fotky sú hodné každého centu. Dúfam, že aj vy sa z nich smejete tak, ako sme sa smiali my!” Niektorí komentujúci fotografie prirovnali k plagátom na horory, iní zase k postavičkám z legendárnej stavebnice LEGO, či dokonca k sympatickej rodinke robotov s najvyššou formou umelej inteligencie.

Presvedč sa sám na nasledujúcich fotografiách a daj nám vedieť, či by si za podobné fotografie bol ochotný zaplatiť v prepočte približne 200 eur. 🙂

Pôvodná rodinka

profesionalny_fotograf_1

Fotky po úprave profesionálnej fotografky 🙂

fotky


profesionalny_fotograf_3

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov