TOP 10

Koniec sveta: Toto sú tie najhoršie predpovede

koniec sveta

videní: 4.5K

Keď niekto začne spomínať koniec sveta, zvyčajne to nie je veľmi veselá téma. Predpovedí o konci sveta bolo už viac ako dosť. Ani jedna z nich sa však, prekvapivo, nepotvrdila.

Aj napriek tomuto faktu, vedci, náboženskí lídri a svetoví odborníci prilievajú benzín do ohňa so svojimi novými prognózami. Podľa nich sa koniec sveta blíži, no presný dátum nik z nich nepozná. Medzi tie najhoršie scenáre patrí prehodenie pólov zemegule, preľudnenie, alebo napríklad aj také hacknutie dôležitých inštitúcii. To všetko by viedlo ku koncu našej planéty a samotného ľudstva. Predom ťa upozorňujeme, že článok je čisto informačný a všetky tieto tvrdenia treba brať s rezervou. S určitosťou ti vieme povedať, že koniec sveta nenastane tak rýchlo.

Prehodenie magnetického poľa Zeme

Naposledy takáto situácia nastala približne pred 780 000 rokmi. Vedci predpovedajú, že niečo podobné nás môže zaskočiť kedykoľvek. Prehodenie magnetického poľa Zeme by mohlo mať ničivé účinky na našu elektrickú sieť a satelity, ktoré pomáhajú udržiavať naše systémy v prevádzke. Svet by sa tak dostal do obrovského chaosu a čo by nasledovalo ďalej, to už nevie nikto…

Preľudnenie

Zem obýva 7 miliárd ľudí. Vedci vrátane Stephena Hawkinga predpokladajú, že Zem bude za 600 rokov preľudnená. Extrémny počet obyvateľov jednoducho nedokáže uživiť. Nasledovať budú vojny o jedlo, vodu a rôzne iné veci, ktoré sú pre nás momentálne samozrejmosťou.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov