Kvízy

Dokáže nos prezradiť niečo o tvojej osobnosti? Pozri sa na jeho tvar

nos

videní: 4.0K

Myslíš si, že nos môže prezradiť niečo o tvojej osobnosti? Vyzerá to, že áno. Stačí sa pozrieť na jeho tvar.

V minulosti bola vykonaná komplexná štúdia. Výskumníci zistili, že v Európe a v oblasti Stredozemného mora existuje 14 rôznych typov nosov. Zaujíma ťa teda, či nos dokáže prezradiť niečo o tvojej osobnosti? Keďže webová stránka BrightSide obľubuje rôzne testy a kvízy osobnosti, rozhodli sa preto vytvoriť tento článok, ktorý popisuje osobnosť ľudí s rôznymi tvarmi nosa. Samozrejme maj na pamäti, že tieto články sa vytvárajú pre zábavu, takže to neber príliš vážne. Si pripravený zistiť, čo o tebe hovorí tvoj nos?

12. Rímsky

Ľudia s týmto tvarom predĺženého nosa, s nadol klesajúcou špičkou, sú odvážni a majú schopnosť rozhodovať sa a mať jasné myšlienky. Sú to tiež ambiciózni ľudia, ktorí milujú dobrú výzvu. Je úplne normálne, že sa im darí najmä v období stredného veku.

11. Krátky

Krátky nos môže znamenať nízke sebavedomie. Ľudia často vyjadrujú názory, ktoré nie sú presvedčivé alebo sú veľmi konkrétne. Majú určitú lásku k slobode, ale môžu byť žiarliví.

10. Orlí

Orlí nos často naznačuje, že človek je veľmi strategicky založený. Je to tiež znak človeka, ktorý je podnikavý a má veľa duševnej sily, ako aj veľkú vytrvalosť.

9. Plochý

Tí, ktorí majú tento typ malého nosa so špičkou smerujúcou nahor, ktorá často zviditeľňuje nosné dierky, majú tendenciu ťažko dosiahnuť duchovnú a fyzickú zrelosť. Tvrdia, že vedia o sebe a všetkých druhoch ľudí, pričom v skutočnosti sú bezstarostní, čo ich niekedy môže dostať do úzkych.

8. Nebeský

Takzvaný nebeský nos je podobný tomu plochému. Hrot je však zvislý a zaoblený. Často to znamená, že ľudia, ktorí ho majú, bývajú praktickí, spoľahliví a vyrovnaní.

7. Grécky

Ľudia s rovným nosom majú tendenciu myslieť jasne a byť tolerantnými. Sú vytrvalí v tom, čo si zaumienili a sú považovaní za spoľahlivých. Môžu získať vedomosti o umení. Muži s rovným nosom väčšinou pracujú v médiách, podnikajú alebo sa venujú umeniu. Ženy sú zvyčajne samostatne zárobkovo činné osoby, buď ako osobné sekretárky alebo modelky.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov