Luxusný život

TOP 15 najbohatších rodín na svete


videní: 9.9K

Keď si začneš predstavovať najbohatšie rodiny sveta, napadnú ti tie najslávnejšie osobnosti smotánky, prípadne úspešní športovci. V skutočnosti sa však tieto mená nedostanú ani do tesnej blízkosti najbohatších rodín na svete. V dnešnom článku ti teda predstavíme 15 najbohatších rodín na svete, ktoré majú jednoducho majetky tých najväčších hodnôt.

15. Marinho

Rodina Marinho je najbohatšou rodinou v Brazílii. Ich bohatstvo pochádza z Globo – najväčšej mediálnej skupiny v Latinskej Amerike. Rodina má majetok v hodnote 27,3 miliárd €

14. Pritzker

Rodina Pritzkerovcov je známa svojimi hotelmi Hyatt. V rodine majú 11 miliardárov, z ktorých mnohí vlastnia svoje hotelové skupiny a spoločnosti. Táto rodina má majetok v hodnote 27,4 miliárd €.

13. Lee (Byung-Chull)

Rodina Lee (Byung-Chull) vlastní Samsung Group, pričom väčšina ich bohatstva pochádza zo spoločnosti Samsung Electronics. Ich majetok má približnú hodnotu 27,95 miliárd €.

12. Sabancı

Jedná z najbohatších rodín v Turecku. Ich čistý majetok sa pohybuje v rozmedzí 19 – 28,3 miliárd €. Táto rodina vlastní druhú najväčšiu tureckú banku.

 

11. Quandt

Väčšina bohatstva tejto rodiny pochádza z vlastníctva nemeckého výrobcu luxusných automobilov značky BMW. Rodina Quandtovcov má majetok v hodnote 37,7 miliárd €.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov