Luxusný život

V 32 rokoch zarába 39 000 dolárov mesačne, pracuje iba 30 minút denne

zarába

videní: 1.8K

Vždy ho priťahoval luxus, no predpokladal, že vstupná bariéra je neprekonateľná a mimo jeho možností. Dnes zarába 39 000 dolárov mesačne a navyše pracuje iba 30 minút denne. Znie to ako sen? Vidíš tam háčik? Zdá sa ti to ako lacná reklama, ktorú vídavaš denne na internete? Môžeme ťa ubezpečiť, že v tomto prípade je to realita.

 

JP Mancini II sa jedného dňa rozhodol, že si kúpi loď na “leasing” v hodnote 400 000 dolárov. Jeho 11,2 metrová loď kotviaca v Key West na Floride mu priniesla skvelú príležitosť, ako sa stať majiteľom lode a zároveň si na ňu zarobiť. Rozhodol sa preto svoju loď ponúknuť na prenájom cez službu Boatsetter. V prvý mesiac mal zarezervovaných 11 výletov. Nasledujúci mesiac sa toto číslo zdvojnásobilo.

32-ročný chlapík so skúsenosťami z predaja tak vycítil skvelú príležitosť a svoju loď začal ponúkať na rôznych platformách, ktoré sú určené práve na prenájom lodí. Kúpil si ďalšiu loď a v súčasnosti mu jeho obe lode prinášajú priemerný príjem 38 800 dolárov mesačne.

Navyše sa práci venuje iba 30 minút denne, keď spravuje rezervácie v online systéme a zároveň zabezpečuje a kontroluje kapitánov lodí, ktorých najímajú a platia jednotliví prenajímatelia, hovorí Mancini.

A ako využil Mancini svoje skúsenosti s predajom na spustenie svojho prevažne “pasívneho” podnikania v oblasti obrovských lodí? To sa dozvieš v nasledujúcich riadkoch.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov