Foto

Umelá inteligencia si podmanila internet a svetoznáme architektonické skvosty

Umelá inteligencia

videní: 2.1K

Vieš, ako by vyzerali svetoznáme architektonické skvosty, ak by ich navrhla umelá inteligencia? Spoločnosť Selco BW požiadala o pomoc Midjourneys AI o prerobenie svetoznámych budov a výsledok stojí naozaj za to.

Umelá inteligencia sa v posledných mesiacoch dostáva do popredia vďaka rôznym úkonom, ktoré dokáže “vytvoriť” za krátky čas. Ide o rôzne odpovede na otázky, riešenie domácich úloh, prípadne aj vytváraním rôznych obrázkov.

Spoločnosť Selco BW predáva v Spojenom kráľovstve rôzny sortiment zameraný pre profesionálov, ale aj domácich majstrov. Spoločnosť teda spojila sily a vďaka umelej inteligencii prerobila rôzne architektonické skvosty a to vďaka skvelým dátam a rýchlemu sa učeniu. Medzi architektonické skvosty patrí Big Ben, Katedrála a metropolitný kostol Svätého Petra v Yorku, Elektráreň Battersea, Royal Pavilion, Eiffelovu vežu, Empire State Building, Koloseum a mnohé ďalšie architektonické skvosty.

Umelá inteligencia sa tak inšpirovala prácou Antoniho Gaudího, Zahy Hadid a Renza Piana, ktorí boli strojcami mnohých slávnych budov. Gaudi okrem iného navrhol aj Sagrada Familia v Barcelone, Hadid zasa navrhol Londýnske centrum plaveckých športov.

Ako by teda vyzerali mnohé architektonické skvosty nášho sveta, ak by ich navrhol niekto iný, prípadne by sa na ich návrhu podieľala umelá inteligencia? To môžeš zistiť preskúmaním nasledujúcich fotografií.

27. Eiffelova veža v Paríži, prepracovaná v štýle Gaudího

26. Big Ben v Londýne, prerobený v štýle Renza

25. Eiffelova veža, prerobená v štýle Zahy Hadid

24. Big Ben, prepracovaný v štýle Gaudího

23. Katedrála a metropolitný kostol Svätého Petra v Yorku v Anglicku, prepracovaný v štýle Gaudího

22. Koloseum v Ríme, prepracované v štýle Gaudího

21. Hrad Windsor v Anglicku, prepracovaný v štýle Gaudího

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov