Video

Dramatická záchrana 4 koní, ktoré sa preborili do zamrznutého rybníka

záchrana

videní: 831

Dramatická záchrana zachytená na video ukazuje, ako sa komunita spojí, aby zachránila 4 kone, ktoré sa prepadli cez ľad do mrazivého rybníka.

Tím susedov, hasičov a ochranárov zvierat pracoval v mrazivom počasí hodiny počas toho, ako sa snažili vyslobodiť 4 kone, ktoré sa prepadli do ľadového rybníka.

Hasičský zbor South Kalispell bol nápomocný neďaleko Patrick Creek v Montane, keď sa štyri kone prepadli cez ľad a zostali zaseknuté až po krk v ľadovej vode. Video, ktoré zdieľala Amber Contryman, ukazuje naozaj obrovské úsilie dobrovoľníkov a ich pokusy o vyslobodenie koní. Každý z týchto pokusov však zlyhal, až kým na scénu nenastúpili záchranári s extra “konskou silou” – traktorom.

 

 

Tucet ľudí vrátane hasičov, zamestnancov z Flathead County Animal Control, ako aj susedov  všetci spolupracovali pri záchrane koní. Najprv sa pokúsili vyrobiť provizórne pontóny z paliet a iných kusov dreva v snahe vyrobiť rampu. Následne sa pokúsili vytiahnuť jedného koňa z vody pomocou dlhého lana, pričom dávali pozor, aby si nezlomil nohy, no zviera sa im stále nepodarilo úplne vyslobodiť.

Nakoniec boli všetky štyri kone bezpečne oslobodené pomocou postroja pripojeného k traktoru a záchrana tak bola úspešná.

Všetky zvieratá previezli na veterinárnu kliniku, kde sa im dostalo patričnej starostlivosti.

Je krásne vidieť, ako sa ľudia dokážu spojiť a navzájom si pomôcť v krízových situáciách. A to aj napriek tomu, že sami tak trocha riskovali svoje životy na zamrznutom rybníku. Našťastie všetko dopadlo dobre.

Zdroj: Goodnewsnetworktopdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov