Foto

Chlapík premenil chátrajúcu kamennú nehnuteľnosť na svoj dom snov

dom snov

videní: 2.0K

George Dunnet sa živý editovaním rôznych videí a taktiež tvorí videá pre svoj blog na YouTube. V roku 2020 kúpil opustený dom a rozhodol sa ho premeniť na svoj dom snov.

V roku 2020 si George Dunnet kúpil svoj prvý dom v škótskej dedine Kinnesswood. Bola to opustená dvojposchodová chata bez akéhokoľvek zariadenia. Po 11 mesiacoch tvrdej práce sa stará budova zmenila na útulný domov snov. George svoj príbeh vyrozprával vo videoblogu.

 

 

George Dunnet sa rozhodol odsťahovať z domu svojich rodičov a neďaleko od nich na tej istej ulici našiel opustenú nehnuteľnosť. Dom s rozlohou 400 metrov štvorcových nemal ani tečúcu vodu. Chýbala podlaha a dom bol vo veľmi zlom stave – samá nečistota, zemina a strecha v havarijnom stave, ktorá si vyžadovala množstvo práce.

V budove nikto nebýval viac ako 50 rokov. Predchádzajúci majitelia tento dom využívali ako sklad. Po odstránení všetkých vecí George zhodnotil stav domu so stavebnými robotníkmi. Obe poschodia boli otvorené priestory bez akýkoľvek priečok. Vo vnútri nebolo nič, iba starý komín naozaj staré schodisko.

Fasáda domu bola kamenná a jej stav bol naozaj hrozný. George si najal kamenára, aby fasáda vyzerala trocha lepšie a zároveň sa stala vodotesnou.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov