Foto

Mr. Doodle: Tento umelec sa rozhodol svoj dom skrášliť čmáranicami

umelec

videní: 1.4K

Mr. Doodle v doslovnom preklade Pán Čmáranica sa rozhodol, že svoj celý dom skrášli čmáranicami.

“Mojím snom bolo mať domček čmáraníc a celý ho pokresliť rôznymi obrázkami,” povedal pre NBC News umelec Sam Cox.

Pohľad na tento dom by bol prekvapením na akomkoľvek mieste na svete a nieto ešte na anglickom vidieku. Medzi týmito vidieckymi domami s upravenými záhradami je sídlo, ktoré je cele pokryté čmáranicami. Umelec nešetril ani jedno miesto na tomto dome. Všetko vonku a aj vo vnútri je pokryté čiernobielymi čmáranicami, rôznymi postavami z videohier a komiksov. Pohovka, sporák, chladnička, televízia a dokonca aj auto zaparkované pred domom je pomaľované v podobnom štýle.

 

 

Nehnuteľnosť so šiestimi spálňami v anglickom okrese Kent je domovom Sama Coxa (28), umelca, ktorý má prezývku “Mr. Doodle”. Cox povedal pre NBC News počas nedávnej návštevy vo svojom sídle, že keď mal 15 rokov a počmáral izbu svojich rodičov, tak vedel, že chce žiť v úplne počmáranom dome.

“Takže mojim snom bolo mať domček čmáraníc a čmárať všetko v tomto dome,” povedal a dodal, že svoj súčasný dom financoval predajom svojich umeleckých diel.

Cox, ktorého jemné vystupovanie je v rozpore s jeho divokými ryšavými vlasmi a na mieru vyrobeným čiernobielym oblekom – samozrejme pokrytým čmáranicami – už predtým povedal, že raz ako študent vymieňal svoje umelecké diela za jedlo. Jeho kariéra sa rozbehla v roku 2017 po tom, čo sa jeho videá, na ktorých kreslil čmáranice pomocou hustej čiernej farby, stali virálnymi a na Instagrame mu pribudlo viac ako 2,7 milióna sledovateľov.

 

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov