Video

Ako prežiť v lese? 5 vecí, na ktoré by si sa mal pripraviť!

Ako prežiť v lese

videní: 2.1K

Populárny český YouTuber, let’s player a blogger Petr Florián, známy pod menom Pedro, zverejnil už dávnejšie na svojom kanáli na Youtube video, ktoré vyzerá skôr ako paródia na videá o prežití v divokých miestach alebo ako reklama na zapaľovače. No napriek tomu sa dnes môžeme pozrieť na to, ako prežiť v lese a na čo by si v takom prípade mal myslieť. 

Ako prežiť v lese? Na túto tému si český YouTuber Pedro pripravil vskutku zaujímavé video, ktoré ale viac-menej pôsobí ako paródia. Pod videom má veľa pozitívnych komentárov, v ktorých ho užívatelia pochválili za peknú reklamu, iní zasa boli na druhej strane sklamaní. Ale nehľadiac na všetky vtipy a srandičky, na tomto videu YouTuber ukázal základné veci, na ktoré by si nemal zabudnúť v prípade, že sa vydáš do lesa: príprava, nebezpečenstvo, voda, jedlo, nocľah. Peter vo videu pôsobí ako „skutočný muž“, ktorý sa postaral o ženu, no na druhej strane tiež propagoval českú prírodu a to, že je skvelé tráviť voľný čas práve v prírode.

Pedro vytvoril svoj kanál 5. januára v roku 2012. 12. januára toho istého roku nahral na svoj kanál prvé video, začínal s let’s play videami z hry Minecraft, vďaka ktorým sa na internete preslávil najviac.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov