Zaujímavosti

TOP 5 kozmetických trikov, ktoré ťa zachránia

TOP 5 kozmetických trikov, ktoré ťa zachránia

videní: 1.0K

Poznáš to aj ty? V tej najnevhodnejšej chvíli, keď nemáš čas nazvyš, vykukne na tvojom čele obrovský pupák. Alebo jednoducho len vyzeráš otrasne pred veľkým rande. A každý deň je veľké rande. Nikdy nevieš, kedy stretneš pána dokonalého. Preto musíš v každej situácii vyzerať maximálne skvelo. Čo však v prípade, že nemáš veľa možností na čarovanie? Vtedy príde rad na pár trikov od nás.

Mastné vlasy

Už je dosť viditeľné, že tvoje vlasy nie sú práve čerstvo umyté, ale potrebuješ s nimi prežiť ešte pol dňa v škole či v práci? Suchý šampón asi nenosí v kabelke každá žena, česť výnimkám. Nezúfaj. Púder na tvár nosí, naopak, v kabelke takmer každá z nás. Preto sa ho nebojte využiť, ako sa len dá. Naber si štedrú vrstvu na štetec a vklep do mastných korienkov. Púder mastnotu vstrebe a ty vyzeráš v zlomku sekundy opäť skvelo.

Tvoja kozmetická taštička obsahuje len tri produkty

A to, ver či never, úplne stačí. Nečakaná schôdzka je zachránená. Maj pri sebe stále špirálu na riasy, rúž a nejaké vatové tyčinky. Vykúzliš nimi dokonalú tvár za okamih. Na tyčinku nanes farbu z riasenky a urob si ňou rozmazané očné linky. Dymové líčenie pôsobí príťažlivo a žensky. Nezabudni využiť riasenku aj na to, na čo sa používa pôvodne. Sexy pohľad máš zaručený. Na kontúrovanie alebo namiesto lícenky ti perfektne poslúži rúž. Nanes si ho na prsty a jemne vklep pozdĺž lícnych kostí.

Keď sa tvoja tvár vracia do puberty

Máš už dávno po dvadsiatke a na tvojom čele sa nečakane objaví pupák ako svet. Doma nemáš žiadne olejčeky a špeciálne vodičky. Čo teraz? Postačí zubná pasta. Tá pupienok vysuší a stiahne rýchlejšie.

Kruhy pod očami a opuchy

Zmena prostredia, ponocovanie, iná voda, alergická reakcia… to je len časť z toho, čo ti dokáže kvalitne znepríjemniť život. Zožeň si vrecká zeleného čaju a poriadne ich namoč v studenej vode. Potom ich postupne prikladaj na otečené miesta. Kombinácia antioxidantov a chladnej vody opuch zmierni a vráti tvár do normálneho stavu. Ideálne by bolo mať v chladničke aj čerstvú uhorku. Ver či nie, chladivé kolieska uhorky nefungujú len vo filmoch.

Nemáš pri sebe lak na vlasy

A tvoje vlasy elektrizujú a neposlúchajú, poletujú všade možne. Presne tak, ako to v zime býva. Budeš  potrebovať len hrebeň a papierovú vreckovku. Tú nastokni na hrebeň (prepichnite ňou štetiny hrebeňa) a učeš sa ním. Vlasy zázrakom prestanú poletovať a statická elektrina zmizne. Ak chceš dosiahnuť maximálny efekt, nakrémuj si ruky a prstami si prečeš vlasy do žiadaného tvaru.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov