Zaujímavosti

Vianočné darčeky: To najhoršie, čo ženy môžu dostať od muža

TOP 10 zaujímavostí o Vianociach, o ktorých si pravdepodobne netušil vianočné darčeky

videní: 1.7K

Hneď v úvode chceme uviesť na pravú mieru, prečo sa v tomto článku venujeme len darčekom, ktorými obdarúvajú muži svoje polovičky. Dôvod je jednoduchý. Práve chlapi sú väčšinou tí, ktorí majú problém s výberom darov, potrebujú poradiť či usmerniť. Často očakávajú konkrétny nápad alebo tip. No mali by radšej zapojiť do nákupov trošku fantázie a kreativity. Preto neponúkame tipy na skvelé dary, ktorými ohúriš. Ukážeme ti ale to, čím by si určite nezabodoval a čomu sa máš vyhnúť. A ak budeš poslušný a prečítaš si celý článok, možno dostaneš aj nejakú krátku a užitočnú inštruktáž, aby si vedel, ako sa obratnejšie pohybovať po tomto tenkom ľade.

  • Nevhodná kozmetika. Myslíš to dobre, chceš jej spraviť radosť a pri rozbaľovaní darčekov sa s tebou jednoducho prestane rozprávať. Do tejto kategórie môžeme bez váhania zaradiť krém proti celulitíde, zásyp na nohy, krém proti vráskam či fľaštičku gélu na intímnu hygienu. Nevyhovujúce sú tiež jednorazové strojčeky na holenie či depilačné pásiky na tvár.
  • Darčeky, ktoré chceš viac ty, ako ona. Občas túžba po niečom u teba jednoducho vyhrá a ty to zakryješ tým, že je to dar pre ňu. A tak zrazu balíš do vianočného papiera motorovú pílu, gola sadu či vŕtačku a vrtáky exkluzívnej kvality. A radosť v tvojich očiach pri stromčeku je nič oproti tej zlosti, ktorá sála z jej očí.
  • Nie vždy je kniha ideálnym darom. A to nehovoríme len o situáciách, keď sa jej jednoducho netrafíš do vkusu. Nešťastnou voľbou sú tiež knihy o diétach, cvičení čí kuchárske knihy.
  • Nežiadúce oblečenie. Nie každý má talent na výber veľkosti. Ak si si nie sto percentne istý, že jej oblečenie sadne, radšej sa poisti niečím, čo už má v skrini a aj to nosí. Vďaka takému kúsku môžeš zvoliť správnu veľkosť. A potom sa nestane, že to sexy prádielko je vlastne záclona. Nezabúdaj ani na to, že sťahujúca bielizeň je tiež tabu.
  • Maximálne nevhodné. Do tejto kategórie patria veci, ktoré by bežným ľuďom možno nikdy nezišli na um. Sú nimi napríklad fosília, sada na preparáciu myší, tabletky na chudnutie, krém na hemoroidy, reklamné predmety, čistiace prostriedky, osobná váha a podobne. Ak však chceš byť originálny alebo vtipný, zvoľ iný spôsob. Takisto nie je najšťastnejšie dať jej niečo, čo si jej daroval aj minulý rok.

 

Aby sme na teba neboli len negatívni, tu je pár tipov, ktorými u nej nič nepokazíš:

  • Voňavka, voňavá kozmetika. Dôležite je však všímať si, akú značku používa a nebáť sa investovať do luxusu.
  • Peknú bielizeň. Áno, každú ženu poteší kvalitné luxusné prádielko. Len nezabudni na správnu veľkosť.
  • Niečo, čo má rada s pribalenou gráciou. Čo tým myslíme? Miluje kávu? Kúp jej nejakú špeciálnu a kvalitnú, ktorú len tak nezoženie a k nej pribaľ vkusný termohrnček.
  • DIY darčeky. Neuveríš, ale ženy milujú ručne vyrobené pozornosti. Nemusíš byť ani extra zručný. Na internete nájdeš tisíce návodov a nápadov. Takýmto darčekom povieš „Ľúbim ťa“ bez slov.
  • Darčekové poukážky. Nie do Tesca či Hypernovy. Ale také, ktoré ťa zaväzujú uvariť večeru, pomasírovať jej nohy, pripraviť voňavý kúpeľ, upratať byt a podobne. Tento darček si bude užívať ešte aj nejaký čas po Vianociach.

Zdroj: topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov