Foto

Kreatívny otec tvorí dokonalé fotografie pre svoju dcérku

Kreatívny otec

videní: 1.3K

Každý, kto má deti, to pozná. Chceš jednoducho zaznamenať všetky spomienky. Či už na fotke alebo na videu. Musíš mať uschované všetky dôležité okamihy, chceš zachytiť ako sa dieťatko mení, ako každým dňom rastie. Túto výzvu vezme každý inak. Neuveriteľne kreatívny otec z nášho dnešného príspevku sa k tejto výzve postavil čelom a výsledok naozaj stojí za to.

36-ročný Sholom Ber Solomon z Kalifornie vymyslel svojej deväťmesačnej dcérke Zoe fotografické spomienky, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani profesionál. Na tieto obrázky bude malá princezná určite rada pozerať. A takisto ich s radosťou bude ukazovať svojim známym a kamarátom. Jej tatko sa totiž postaral o fotky z detstva, ktoré vyrazia dych a vyčaria úsmev na tvárach všetkým, ktorí ich uvidia.

Tento kreatívny otec je pravdepodobne milovníkom kostýmov. A prezlieka nie len malú dcéru, ale aj seba. Takto vznikajú veselé fotografie. Od balerín cez hula tanečníkov až po smažené kurča. Kreativite sa naozaj medze nekladú. Sholom a jeho malá slečna vystriedali celý rad najrôznejších postáv. Vintage obchodník mal vždy rád bláznivé prezliekanie. Šmrnc týmto fotkám však bez debaty dodáva jeho rozkošný poklad Zoe.

Pre Daily Mail povedal, že má v pláne pokračovať v tomto šialenom fotení až pokým mu to dcéra dovolí. Na rôznych sociálnych sieťach žne duo neuveriteľný úspech. Na svojom facebooku majú cez tritisíc lajkov. A ich diela sa šíria internetovými médiami ako neuhasiteľný požiar.

Buď k sebe úprimný, každý predsa chce niekoho, kto sa s ním bude prezliekať do bláznivých kostýmov a robiť podobne šialené fotografie. Ak si spomenieš na svoje „trápne“ nahé fotky z detstva, ktoré tvoja mama vytiahne v tú najnevhodnejšiu chvíľu, práve vtedy chceš takého otca, ktorý by z nich spravil báječnú spomienku. Malej Zoe môžeš len závidieť a inšpirovať sa pri fotení spomienok pre tvoje deti. Tak sa už konečne poď s nami pozrieť, ako pretvoril svoje nápady do reality Zoein otec.

A tu už máme spomínané fotografie:

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Kreatívny otec

Zdroj: Bored panda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov