Zaujímavosti

10 mrazivých svedectiev o stretnutí s mimozemšťanmi: 2. časť

mimozemšťanmi

videní: 1.3K

Vesmír je obrovský a tajomný, takže je ťažké uveriť, že Zem je jediná planéta, na ktorej je možný život. Nasledujúce príbehy súvisia so skúsenosťami ľudí, ktorí buď tvrdia, že videli neidentifikovaný lietajúci objekt (UFO), alebo veria, že boli unesení mimozemšťanmi.

Samozrejme, netvrdíme, že tieto svedectvá by sa mali považovať za skutočnosť. Tento článok zachytáva skutočné hlásenia o stretnutiach s mimozemšťanmi. S ohľadom na to by sa mala pravdivosť týchto správ posudzovať s určitým skepticizmom. Napriek tomu aj NASA verí v mimozemský život: vedkyňa NASA Ellen Stofanová tvrdí, že ľudia nájdu “silné náznaky života za hranicou Zeme do desiatich rokov”.

6. Kirsan Iľjumžinov

Av A.Savin (Wikimedia Commons · WikiPhotoSpace) - Eget verk, CC BY-SA 3.0, Lenke

Av A.Savin (Wikimedia Commons · WikiPhotoSpace) – Eget verkCC BY-SA 3.0Lenke

Politik Kirsan Ilyumzhinov tvrdil, že ho jednej noci mimozemšťania unesli, keď stál na balkóne svojho bytu. Tvrdil, že mimozemšťania prišli v “polopriehľadnej trubici” a vyzerali ako ľudské bytosti so žltými skafandrami. Politik povedal, že s týmito bytosťami bol  schopný komunikovať veľmi ľahko “na úrovni výmeny myšlienok.”

7. Claude Vorilhon AKA “Raël”

ufo-2413965_1280

Claude Vorilhon bol pôvodne automobilový novinár a žil normálny život predtým, než ho navštívil mimozemský život v roku 1973. Vorilhon sa stretol s mimozemšťanom počas návštevy sopečného kráteru vo Francúzsku. Mimozemšťan zostúpil z kozmickej lode a zanechal mu posolstvo, ktoré mal odovzdať celému ľudstvu. Po tejto udalosti Vorilhon zmenil svoje meno na “Raël” a založil Raëlianské hnutie, aby rozširoval ideológiu Elohimov alebo “tých, ktorí prišli z neba”.

 

8. UFO v Kecksburgu

mimozemšťanmi

V roku 1965 padol neidentifikovaný objekt a pristál v Kecksburg v Pensylvánii. Svedkovia hovoria, že UFO malo tvar žaluďa a na jeho stranách boli napísané podivné hieroglyfy. Na miesto prišla polícia a ukázala sa aj NASA, no orgány verejnosti povedali, že to bol meteor. Jedna teória tvrdí, že neidentifikovaným predmetom bol Kosmos 96, sovietsky satelit.

9. The Gundiah-Mackay

V roku 2001 zostala Petra Hellerová v dome svojej priateľky Amy Rylanceovej v blízkosti mesta Tiaro v Austrálii. Keď vstala uprostred noci, bola svedkom toho, ako Amy cez okno unáša lúč svetla. Či sa to stalo naozaj, alebo nie, existovali pevné dôkazy: okno bolo rozbité, záclona bola roztrhnutá a na okraji bol vypálený kríž. O tri hodiny neskôr bola Amy nájdená v Austrálii v meste Mackay, ktoré je vzdialené asi 790 kilometrov.

10. Budd Hopkins

By Becket01 - Own work, CC BY-SA 4.0, Link

By Becket01 – Own workCC BY-SA 4.0Link

V roku 1964 Budd Hopkins veril, že uvidí UFO v Cape Cod. Keď prišiel domov do New Yorku, začal hľadať ľudí, ktorí tiež tvrdili, že vidia UFO. Hopkins s týmito svedkami viedol rozhovory, ktoré často zahŕňali hypnózu. Publikoval niekoľko kníh o týchto príbehoch a často sa nazýva “otcom únosového hnutia”.

Zdroj: Factinate / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov