Zaujímavosti

Sníva sa ti o podvádzaní? Čo to vlastne znamená?

o podvádzaní

videní: 1.7K

Ak si premrhal už naozaj veľa času kvôli tomu, aby si prišiel na zmysel snov, v ktorých ťa niekto podvádza, nie si sám. V skutočnosti sú sny o podvádzaní jedným z piatich najbežnejších snov.

Našťastie majú sny o podvádzaní málokedy čo dočinenia s ozajstnou neverou. Tieto sny zvyčajne napovedajú skôr o tvojej neistote, nízkej sebaúcte a strachu z opustenia. Všetko vskutku “zábavné” veci. Koniec koncov, jedna z vecí, ktorá ovplyvňuje tvoje nočné mutácie je aj jedlo, ktoré skonzumuješ pred spaním, takže si to neber hneď k srdcu a nezabíjaj tvojho sladko spiaceho partnera vankúšom.

Sníva sa ti o podvádzaní? Čo to vlastne znamená?

Sny, kde podvádzaš svoju polovičku

Takýto sen často signalizuje, že ťa ťaží pocit viny a zrady. Nemusí to mať nič spoločné s tvojim romantickým životom, jednoducho ťa tvoje podvedomie takto trestá za iný podvod alebo nepoctivosť.

Sny, kde podvádzaš svoju polovičku s niekým, koho poznáš

Sen, kde sa lepíš na svojho bývalého alebo bývalú, šéfa alebo spoločného kamaráta spôsobí, že sa budeš cítiť ešte horšie ako keby sa ti to snívalo s cudzincom. Na druhej strane ale tieto sny vo väčšine prípadov neznamenajú, že sa chceš s účastníkmi nevery dať dokopy. Hovoria o tom, že venuješ príliš veľa času a pozornosti niečomu inému na úkor tvojho vzťahu.

Sny, kde polovička podvádza teba

Jedna z piatich žien už snívala o tom, že ju muž podviedol, takže vedz, že to v tvojom vzťahu nemusí znamenať nič zlé. Takéto sny sa nám snívajú ironicky vtedy, keď sme vo vzťahu spokojní. Ale aj takýto sen o podvádzaní možno poukazuje na niektoré aspekty tvojho vzťahu, na ktoré by sa bolo treba sústrediť. Máš pocit neistoty a strachu z opustenia, alebo si pripadáš, že všetko, čo robíš je samozrejmosť. Prípadne máš pocit, že neplníš očakávania iných.

Sníva sa ti o podvádzaní? Čo to vlastne znamená?

Sny, kde ťa pri podvádzaní prichytia

Vedci si myslia, že vina, ktorú cítiš vo sne, je priamo spojená s niečím v tvojom bdelom živote. Takže ide o niečo, kvôli čomu sa cítiš previnilo. V tomto môže pomôcť si prečistiť svedomie a priznať sa, že si dostal pokutu za rýchlosť, alebo že ten olejček na vlasy nestál 5 eur, ale 60.

 

Zdroj: bustle topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov