Zaujímavosti

Oleje na vlasy: Ktoré použiť na prevenciu problémov s vlasmi?


videní: 1.2K

Zdravé a silné vlasy nám zvyšujú sebavedomie, čo ale v prípade, že sme z nich na nervy? Namiesto používania všelijakých produktov skús vlasové oleje, pretože obsahujú všetky základné živiny.

Znečistenie, špina a zlé stravovacie návyky – aj tieto veci spôsobujú mnohé problémy súvisiace s vlasmi. Ak by si sa ich chcel zbaviť, pravdepodobne siahneš po rôznych prípravkoch na vlasy, ktoré ale majú veľakrát vedľajšie účinky. A práve v tej chvíli sú po ruke oleje.

Niektoré oleje sú predurčené na to, aby dodávali vlasom potrebnú výživu, ktorá pomáha pri raste a vývoji. Ak si práve začala uvažovať nad investíciou do svojho zdravia a krásy, asi ťa zaujíma, ktorý bude pre teba ten najlepší… Treba sa najprv zamyslieť nad tým, akého problému sa potrebuješ zbaviť.

Oleje na vlasy: Ktoré použiť na prevenciu problémov s vlasmi?

Amla olej – redukuje vypadávanie vlasov

Amla olej obsahuje mastné kyseliny, vitamíny C a antioxidanty, ktoré zvyšujú odolnosť vlasovej pokožky a zároveň vlasy spevňujú, čím sa znižuje riziko vypadávania vlasov.

Bazalkový olej – proti svrbeniu pokožky hlavy

Bazalka má antiseptické a antibakteriálne vlastnosti. Je tiež bohatým zdrojom vitamínu C a antioxidantov. Tieto zložky nielenže podporujú zdravie pokožky hlavy, ale majú aj chladiaci účinok, ktorý pomáha upokojiť opuch a podráždenie.

Kari listy a kokosový olej – proti šedinám

Táto kombinácia ti nevráti tvoju farbu vlasov späť, ale prirodzený vlasový proces šedivenia môže posunúť o niekoľko rokov. Kari listy a kokosový olej odstraňujú odumreté kožné bunky a vyživujú pokožku hlavy. Obnovujú tiež melanín, ktorý udržiava vo vlasoch farbu, takže šediny si ešte budú musieť počkať.

Citrusový vlasový olej – proti lupinám

Citrusový olej je bohatým zdrojom vitamínu C a má tiež vynikajúce protizápalové vlastnosti. Aj vďaka tomu poskytuje úľavu od svrbenia a znižuje problém výskytu lupín.

Oleje na vlasy: Ktoré použiť na prevenciu problémov s vlasmi?

Hibiscus olej – pre rast a vývoj vlasov

Hibiscus je bohatý na aminokyseliny a vitamín C, ktoré sú nevyhnutnými živinami pre rast vlasov. Pomáhajú vyživovať pokožku hlavy a podporujú správny rast vlasov.

Zdroj: lifealth topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov