Foto

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

sex

videní: 5.1K

Pred niekoľkými desiatkami rokov títo muži tešili dievčatá po celom svete a boli takmer v každej izbe (aspoň na plagáte). Ako vyzerajú sex symboly dnes?

Títo slávni muži zlomili viac ako jedno ženské srdce a mnohí z nich si aj dnes vo svojom veku držia post sex symbolu – teda aspoň vďaka charizme, ktorou oplývajú. Mladšie ročníky si zrejme nepamätajú, kto títo ľudia vôbec sú, ale keď sa spýtaš babky alebo mamy, tie ti s úsmevom na tvári odpovedia.

Alain Delon

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Slávny herec sa objavil vo väčších snímkach v 60-tych rokoch, keď sa v kinách premietali jeho filmy ako Rocco a jeho bratia, Zatmenie či Gepard. Umelec bol medzi ženami veľmi obľúbený a keď bol niekto krásny ako Alain Delon, bol to najväčší kompliment, aký mohol v tej dobe dostať.

Teraz má Delon 84 rokov, naposledy sa objavil v celovečernom filme v roku 2012. V roku 2017 oznámil ukončenie svojej hereckej kariéry. Okrem toho je veľkým milovníkom zvierat – má doma niekoľko psov, mačiek, králikov aj koní.

Sean Connery

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Sean Connery hral vo viac ako 70 filmoch, z toho 7 hral ako legendárny sex symbol James Bond. V roku 2020 oslávi herec 90-te narodeniny. V jeho veku sa už ale Connery na verejnosti veľmi neukazuje. V roku 2011 jeho asistent uviedol, že herec už je publicitou unavený.

Alec Baldwin

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Kariéra Aleca Baldwina v kinematografii sa začala v 80. rokoch a už v 90. rokoch bolo ťažké nájsť dievča, ktoré by sa do tohto pekného mládenca nebláznilo. V roku 1993 sa Baldwin oženil s Kim Basinger a tento pár sa okamžite stal jedným z najvýznamnejších v Hollywoode. Začiatkom 21. storočia sa však hviezdna rodina rozpadla. Alec stále pôsobí vo filmoch a aj vo veku 62 rokov vyzerá elegantne a atraktívne.

Jean-Paul Belmondo

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Svetovo známy francúzsky herec priniesol rolu amorálneho fanúšika Humphreyho Bogarta vo filme „Breathless“ v roku 1959. Obraz mladého rebela s jedinečným úsmevom je mnoho rokov obľúbeným medzi mladými ľuďmi v Európe. V roku 2001 herec utrpel mozgovú príhodu a bol nútený skončiť kariéru. Po 7 rokoch sa vrátil do kina a v roku 2015 oznámil finálne ukončenie svojej hereckej kariéry.

Julio Iglesias

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Sladký spevák Enrique Iglesias je bohom našej generácie a jeho otec si tiež podmanil srdcia žien, len pred niekoľkými desaťročiami. Počas tvorivej kariéry spoločnosti Iglesias Sr. sa predalo viac ako 300 miliónov nahrávok. A zrejme ho nesprevádzali čisto obchodné úspechy, keďže Julio sa vždy dostal do pozornosti opačného pohlavia. Vo svojich 76 rokoch spevák stále veľa cestuje a vypredáva koncertné sály.

Timothy Dalton

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Staršie publikum pozná herca ako hlavnú postavu z filmových adaptácií románov sestier Brontëových: Heathcliff v Búrlivých výšinách (1970) a Edward Rochester v Jane Eyre (1983). Vďaka jeho úspechu si ho vybrali režiséri aj ako Jamesa Bonda do dvoch filmov. Dalton aj vo svojich 74 rokoch stále hrá vo filmoch. Jeho posledné dielo vyšlo v roku 2019.

Clint Eastwood

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Clint Eastwood – víťaz až piatich cien akadémie. V roku 1951 si ho všimol pomocný režisér série Rawhide a ponúkol mladému mužovi úlohu kovboja. Hneď po prvom výstupe na plátne sa stal Eastwood žiadaným pozitívnym hrdinom Západu. Popularita herca okrem toho priniesla plodnú spoluprácu s talianskym režisérom Sergiom Leone. Clint Eastwood sa teraz zameriava na réžiu. Okrem toho, 90-ročný umelec úspešne podniká. Je veľkým fanúšikom golfu a vlastní golfový klub.

Robert DeNiro

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Robert de Niro debutoval v polovici 60. rokov, v 70. rokoch už zastával role, ktoré sú úspešné v kritike aj v publiku. V priebehu rokov sa de Niro stal jedným z najvyhľadávanejších hercov americkej a svetovej kinematografie a časopis Rolling Stone ho považuje za jedného z najväčších hercov všetkých čias. Hral vo viac ako 100 filmoch a naďalej teší fanúšikov jeho talentom. Posledné filmy s ním vyšli minulý rok a plán natáčania 76-ročného umelca je plný niekoľko mesiacov vopred.

Richard Chamberlain

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Richard Chamberlain je dokonalým otcom Ralpha z filmovej adaptácie legendárneho „The Blackthorn Singers“ . Keď sa séria prvýkrát objavila v roku 1983, okamžite sa stala trhákom a veľkolepý herec sa stal obľúbeným mužským sex symbolom. Okrem toho je Richard Chamberlain známy pre svoju úlohu v televíznom seriáli „Doctor Kildare“ zo 60. rokov, za čo dokonca dostal Zlatý glóbus. Posledný film s Chamberlainom bol uvedený na trh v roku 2017.

Gerard Depardieu

TOP10: Ako dnes vyzerajú sex symboly minulého storočia?

Gerard Depardieu má za sebou množstvo úloh. Hral vo viac ako 170 filmoch a publikum si ho zamilovalo nielen pre jeho výrazný vzhľad, ale aj pre úspešné komediálne obrazy. V jeho stopách sa prelínajú úplne odlišné úlohy, a to všetko preto, že umelec ide tam, kde ho to zaujme, a nepovažuje za potrebné venovať pozornosť kvalite filmu alebo jeho žánru. Herec sa nazýva kozmopolitným.

V roku 2013 sa Gerard Depardieu presťahoval do Ruska, kde získal občianstvo. Pokračuje v natáčaní filmov. Jedným z diel bol film Rasputin, v ktorom zohrával hlavnú úlohu herec z Francúzska. Ako informovali médiá, Depardieu teraz žije v Novosibirsku, kde rozvíja svoje vlastné podnikanie.

Zdroj: Adme topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov