Foto

Dôkaz o tom, že náš svet je neobyčajné miesto

svet

videní: 1.3K

Svet je naozaj neobyčajné miesto. Na každom rohu na teba čaká nejaké prekvapenie alebo zaujímavosť. Toto sú fotografie ľudí, ktorí sa ocitli v tom správnom čase na tom správnom mieste.

Svet nás neustále prekvapuje, a tak počas svojho života môžeš každú chvíľu zažiť niečo neobyčajné. V minulosti si ľudia museli vystačiť s opisom danej udalosti a ak človek nebol dobrý rečník, aj tá najzaujímavejšia vec sa stala nekonečne nudnou. S postupným vývojom techniky sa nám však naskytla možnosť zaznamenať si všetky svoje zážitky a príhody, s ktorými sa človek stretáva. Na to, aby si fotil ako profesionálny fotograf, ti v dnešnej dobe stačí telefón, ktorý si nosíš vo vrecku.

Hovorí sa, že aj steny niekedy majú uši. Majitelia tohto domu ani netušia, aká je v ich prípade táto veta pravdivá.

6-134

Hora, ktorú z jednej strany zahalili mraky. Na prvý pohľad však vyzerá ako prírodná priehrada zadržiavajúca množstvo vody.

22-38

Chvíľa pred svadbou je posledný moment, kedy si to môžeš ešte rozmyslieť. Takto nejak vyzerajú ťažko premýšľajúci muži.

2-151

Ľudia, ktorí sa boja výšok, si na mrakodrapoch tie nádherné výhľady asi neužívajú tak, ako my ostatní. Tento výhľad však pripomína skôr scénu z nejakého sci-fi filmu, než skutočný pohľad z mrakodrapu smerom dole.

5-140

Tento ľadový medveď vyzerá, akoby si chcel uchmatnúť pozornosť fotografa len pre seba. Skutočnosť je však taká, že kvôli globálnemu otepľovaniu tento druh postupne vymiera.

25-26

Pozorovanie tejto rastlinky počas dažďa sa môže zmeniť na životný zážitok. Diphylleia grayi totiž prechádza veľkou zmenou, pretože vždy, keď jej lupienky prídu do kontaktu s vodou, zmení sa ich farba z bielej na takmer priesvitnú.

15-105

Ak si pozorne všímaš svet okolo seba, často sa ti môže stať, že narazíš na nejaký architektonický skvost, ktorý v tebe vyvolá množstvo otázok. Pri tomto domčeku sa vynára jediná: Býva tam Tim Burton alebo niekto od Disneyho?

13-118

Nájsť východ je väčšinou problém ľudí, ktorí sa stratia v labyrinte. Jedno je isté: Tento človek problémy tohto druhu určite nerieši.

21-44

Takto to dopadne, keď kupuješ niečo počas akcie 2 v 1.

26-23

Uhádneš, pózou ktorej herečky sa pán inšpiroval?

André Dussollier

Tento tvor má v sebe viac dramatického cítenia ako väčšina súčasných hercov. Len nevieme povedať, či je to smutné alebo rozkošné.

16-95

Všetci hovoria, že na plážach sú tí najkrajší záchranári.

9-127

Zdroj: madeincccp topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov