Foto

TOP10: Ľudia, ktorých deň sa jednoducho nevydaril

deň

videní: 1.9K

Aj tebe sa občas stane, že si myslíš, že tvoj deň už nemohol byť horším? Ľudia, ktorých sa týkajú tieto fotografie, by s tebou určite nesúhlasili.

Každý deň sa stretávame so situáciami, ktoré nás dokážu priviesť na pokraj nervového zrútenia. Väčšinou pomáha hlboké dýchanie, chvíľa ticha, či počítanie do desať. Občas nastanú aj také situácie, kedy ani tieto spôsoby upokojenia nepomáhajú a ľudia jednoducho musia nechať priechod svojim pocitom. Na nasledujúcich fotografiách sú zachytené situácie, pri ktorých by si asi každý človek vybral druhý spôsob filtrovania svojich pocitov.

1. Nevieme, koho v tejto situácii ľutovať viac. Robotníkov, ktorí sa pri práci nadreli, alebo majiteľa auta?

2-138

2. Nosiť telefón v zadnom vrecku sa ti môže vypomstiť. Ak si naňho sadneš, môžeš ho ohnúť, ak sa s ním však pôjdeš bicyklovať, môže sa stať niečo oveľa horšie. 

3-139

3. Ako prevencia proti krádeži je to vynikajúci nápad. Horšie je to len v tom prípade, ak by si sa chcel reálne dostať do auta.

1-135

4. Prečo by si mal chodiť za prírodou, ak sa príroda môže dostať priamo k tebe? Táto žirafa má v tom evidentne jasno. Nevieme však, či vodič auta zdieľal rovnaké nadšenie.

11-122

5. Toto je jedna zo situácií, kedy nevieš, či sa máš smiať, alebo plakať. Teda, vieš, ale iba ak to nie je tvoje auto.

4-136

6. Aj takto to môže dopadnúť, ak v zime na týždeň prestaneš používať svoje auto. Jeden z náročnejších spôsobov, ako začať deň.

10-128

7. Občas je najdôležitejšou časťou dňa vybrať si správne parkovacie miesto. Inak to vidíme na dlhú návštevu autoumyvárne. 

7-132

8. Toto je jeden z dôvodov, prečo je lepšie nosiť si fľašu. Opatrnejšia jazda by však tiež pomohla.

8-131

9. Odletieť je tá jednoduchšia časť. Horšie to však bude s pristávaním.

6-131

10. Romantické parkovanie na pláži sa môže veľmi rýchlo premeniť na nočnú moru. Hlavne, ak neuvažuješ o prílivoch a odlivoch.

9-126

Zdroj: micccp | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov