Zaujímavosti

Lego predstavilo špeciálne kocky pre milovníkov záhrady a kvetov


videní: 1.9K

Spoločnosť Lego predstavila novú kolekciu, ktorá zaujme predovšetkým milovníkov kvetov a záhrady, ako aj tých, ktorí chcú mať doma vždy „čerstvé“ kvety. Kocky lega nikdy nevyschnú a neumrú.

Nová sada pre všetkých dospelých milovníkov kociek lega sa volá Lego Botanical Collection. Obsahuje súčiastky na zostavenie kytice kvetov a stromu bonsai. V krabici na zloženie farebnej kytice nájdeš 756 kusov, z ktorých je možné zostaviť kombináciu kvetov. Medzi nimi nájdeš ruže, mak, tulipány aj sedmokrásky. ak by ťa omrzeli farby, môžeš si z nich postaviť aj rôzne druhy byliniek. V súprave na výrobu bonsajov je 878 kúskov lega.

Lego predstavilo špeciálne kocky pre milovníkov záhrady a kvetov

Pestovatelia bonsajov sľubujú, že kombinácia sady zelených listov a ružových kvetov čerešní prinesie rovnaké množstvo pokoja a vyrovnanosti ako prerezanie skutočného stromu. „Zatiaľ čo dospelí hľadajú nové spôsoby, ako sa upokojiť a relaxovať, sme radi, že im môžeme pomôcť nájsť útechu v každodennom živote, prehĺbiť sa pri vytváraní týchto nádherných botanických štruktúr“. Povedal to pri predstavení botanickej sady vedúci dizajnu v spoločnosti Jamie Berard. Napokon vtipne dodal, že výhodou botanickej súpravy Lego je, že nie je potrebné ju polievať, aby zostala „čerstvá“. Takže toto je jeden z tých darčekov pre ľudí, ktorým vykape aj kaktus.

Zelené plasty, no vyrobené z udržateľnej cukrovej trstiny

Okrem toho, že domov prinesieš časť zelene, hoci aj plastovej, botanická zbierka obsahuje mnoho prvkov rastlinného plastu. Je vyrobený z udržateľnej cukrovej trstiny – tento krok ohlásila spoločnosť Lego v roku 2020. Kytica Lego po dokončení dorastie do výšky 36 centimetrov a bonsajový strom do výšky 18 centimetrov. Botanická kolekcia je už v obchode Lego k dispozícii za 54,99 eur a kúpiť si bude možné aj jednotlivé kvety, napríklad ruže (dve za 12,99 eur) a tulipány (tri za 9,99 eur).

Lego predstavilo špeciálne kocky pre milovníkov záhrady a kvetov

Ak sa teda doma počas nekonečného a stále predlžovaného lockdownu začínaš nudiť, máš skvelú príležitosť. Televízor ťa nebaví a upratovať sa ti chce asi tak ako cvičiť? Lego by mohlo byť tou správnou cestou na zabitie času. Okrem toho si zaspomínaš na svoje detstvo, keď sme vizuálnu zábavu 24 hodín denne nepoznali.

 

Zdroj: Lemon-film | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov