Zaujímavosti

Smrť princeznej Diany: Zabila Dianu MI6? 2. časť

Smrť princeznej Diany

videní: 6.3K

Pokračujeme druhou časťou článku, kde sa bližšie pozeráme na udalosť spred viac ako 20 rokov, ktorá stále oplýva tajomstvami a nezrovnalosťami. Zabila Dianu MI6?

Zo začiatku sa v tlači písalo, že celá táto tragická udalosť bola len obyčajná autonehoda spôsobená chybou vodiča Henriho Paula. Neskôr sa však začalo vynárať, že Paul, ktorý pracoval ako člen ochranky v hoteli Ritz, bol skúsený a opatrný vodič, ktorý prešiel niekoľkými vodičskými kurzami. To však nie je všetko. Podľa prvotných informácií mal automobil ísť rýchlosťou viac ako 190 kilometrov za hodinu, ale pravdou je, že vozidlo nešlo rýchlosťou nad 100 až 120 kilometrov za hodinu. Ďalej sa potom objavovali domnienky, že Paul mal byť za jazdy opitý, avšak to vyvrátili kamerové záznamy z hotela, na ktorých sa minúty pred sadnutím za volant správal úplne normálne. Navyše, bolo nepravdepodobné, že by pil, keď bol v službách takých dôležitých klientov, ako bola princezná Diana a Dodi Al-Fayed. Neskôr sa prišlo na to, že polícia oznámila, že Paul bol opitý, ešte predtým, než mu odobrali vzorky krvi.

Ak teda automobil nešiel príliš rýchlo a Paul neriadil pod vplyvom alkoholu, prečo sa teda nehoda stala? Protirečiace si svedectvá niektorých ľudí tvrdia, že cestu blokovalo auto, a tak sa Paul rozhodol prejsť tunelom. Tiež že do vozidla narážali motocykle, čo malo za následok, že sa auto vychýlilo z trasy a narazilo do stĺpa. Niektorí prišli s myšlienkou, že Paul bol podplatený MI6, aby princeznú Dianu a Dodiho zabil, a že sa na poslednú chvíľu niečo pokazilo a zabil aj seba. Čo však bolo viac než divné a nie je dodnes vysvetlené, je to, prečo poprosil Dodi práve Paula, aby ich odviezol domov, keď jeho obvyklým vodičom bol Philippe Junot. Množstvo ďalších otázok nedalo spávať pravdepodobne nielen vyšetrovateľom. Pokračujeme treťou časťou článku, kde sa spoločne pozrieme bližšie na osudný okamih či reakciu britskej kráľovnej po tom, čo sa dozvedela, že Diana skonala.

Zdroj: Hello! | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov