Zaujímavosti

Ak najradšej nosíš čierne oblečenie, takáto je tvoja osobnosť


videní: 1.8K

Čierna farba je symbolom sily, dominancie, príťažlivosti a elegancie. Je tiež ale prvou voľbou citlivých ľudí, ktorí sa snažia vyhnúť pozornosti. Niektorí ľudia nosia čierne oblečenie každý deň.

Niektorí ľudia nosia radi čierne oblečenie, pretože je ideálnou voľbou na akúkoľvek príležitosť. Hodí sa na rýchly obed s priateľmi aj na pracovné stretnutie. Rodinná večera? Čierna je ideálna voľba! V tejto temnej farbe sa cítime pohodlne a navyše to môže vypovedať aj niečo o našej osobnosti.

Výber farby oblečenia je spôsob, akým ťa ľudia budú vnímať. Farby určujú, ako sa k nám ostatní správajú. „Muži v čiernom“ sú považovaní za elegantných a úspešných. Spoločnosť považuje týchto ľudí za jednotlivcov, ktorí sa o seba dobre starajú a dôkazom je fyzický vzhľad. Ak si ale oblečieš čiernu košeľu cez žiarivo žlté tielko, naznačuje to, že si emotívny človek, ktorý sa pred ostatnými príliš rád neotvára.

Vyjadrenie tvojich emócií je neprijateľné a už pri samotnej myšlienke sa cítiš zraniteľný. Máš štít, ktorý ťa chráni pred bolesťou, kvôli čomu môžeš často pôsobiť chladne a uzatvorene. Na druhej strane, ľudia, ktorí majú radi čierne veci, sú niekedy úzkostliví a ťažko sa sústredia. Preto sa celá ich skriňa topí v čiernom šatstve. Vďaka tejto farbe sa cítia viac usporiadane a stabilne.

Ak najradšej nosíš čierne oblečenie, takáto je tvoja osobnosť

Čierna vyzerá elegantne a u ostatných zanecháva vynikajúci dojem. Čierne oblečenie ťa nedostane do centra pozornosti. Pravdepodobne nenávidíš všetku pozornosť, ktorá sa ti dostáva, a to ťa núti vyberať si čierne košele znova a znova.

Podľa psychológov je čierna farba symbolom prestíže a moci. V očiach ostatných ľudí chcú byť tí, ktorí ju nosia neustále, braní vážne. Tieto osoby sú pravdepodobne ambiciózne a očakávajú, že si ich ostatní budú vážiť. Vyber si čierny odev zakaždým, keď „nemáš čo na seba“. Choď na oficiálnu udalosť a všimneš si to more čiernej. Aj na väčšine európskych univerzít je absolventský plášť čierny. Je to neuveriteľne atraktívna farba, ktorá nám dodáva sebavedomie a sebestačnosť.

Ak najradšej nosíš čierne oblečenie, takáto je tvoja osobnosť

David Zyla, stylista a autor knihy „Vyfarbite si svoj štýl“, má na to dokonalé vysvetlenie. Povedal: „Aj keď je váš šatník plný oblečenia rôznych farieb a odtieňov, vždy existuje farba, ktorú uprednostňujete viac, pretože sa v nej cítite pohodlnejšie a sebavedomejšie. Je to práve farba, ktorá odráža váš charakter. “

 

Zdroj: healthyfoodhouse topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov