Zaujímavosti

Neznámy lietajúci objekt v Rendleshamskom lese (3. časť)

Neznámy lietajúci objekt v Rendleshamskom lese

videní: 1.3K

Prinášame vám tretie pokračovanie článku s názvom Neznámy lietajúci objekt v Rendleshamskom lese. Boli neznáme lietajúce objekty zachytené letectvom prísne utajený projekt? Alebo to bolo úplne inak?

Podľa jednej z teórie sa vo vnútri prísne utajovaného lietajúceho stroja známeho pod označením „astra“ mal nachádzať jadrový reaktor, ktorý mal odporovať zemskému gravitačnému poľu. Tým mali lietadlá dosiahnuť svoju malú tiaž. Pomocou nich potom mali dosiahnuť vysokých rýchlostí. Okrem „astier“ však teória hovorí aj o menších, podobne schopných lietadlách zvaných TR-3 A, „Black Manta“. Kritici tejto teórie pripomenuli, že by bolo extrémne ťažké takto schovať jadrový reaktor, pretože by bol veľmi ťažký. To dalo vzniknúť novej teórii. Podľa nej majú Spojené štáty disponovať mimozemskou technológiou.

Existujú aj ďalšie dobre zdokumentované prípady pozorovania „čiernych trojuholníkových“ UFO, ktoré sa podobajú tomu, ktoré sa odohralo v Rendleshamskom lese v roku 1980. väčšina týchto pozorovaní sa mala odohrať na pobreží Spojených štátov, najmä v blízkosti leteckých základní. Podľa rôznych hlásení sú tieto UFO dlhé desiatky až stovky metrov, nevydávajú žiadny zvuk a lietajú veľmi rýchlo. Jedno z najznámejších pozorovaní týchto strojov bolo zaznamenané v Belgicku 30. marca 1990. Miestni obyvatelia videli vznášajúci sa čierny trojuholník nad mestom. Boli vyslané lietadlá belgického letectva, ale tie neboli schopné lietadlo dostihnúť. Neskôr vydalo letectvo správu, že neboli schopní identifikovať tento jav. Podobný prípad sa stal v roku 1997 vo Phoenixe v americkom štáte Arizona. Aj tu si miestni všimli čierni trojuholník podobajúci sa písmenu „V“. Americké letectvo však neskôr povedalo, že to podľa ich informácií bol test svetlíc. To však bolo veľmi nepravdepodobné.

Dnes panuje presvedčenie že tieto stroje skutočne existujú. Belgické letectvo má dôkaz existencie „čierneho trojuholníka“, ktorý sa v ten deň objavil nad mestečkom Ans, v podobe záznamov z radaru, fotografií a videomateriálu. Stále však nevieme, odkiaľ sa tieto stroje vzali, komu patria, ako fungujú a prečo sa tu vôbec objavujú.

Zdroj: Tripadvisor | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov