Zaujímavosti

Kruhy v obilí a mimozemšťania (3. časť)

Kruhy v obilí a mimozemšťania (1. časť)

videní: 1.2K

Prinášame tretie a zároveň posledné pokračovanie série článkov s názvom Kruhy v obilí a mimozemšťania. Nebudeme vás už však napínať a tak poďme rovno tam, kde sme v rámci druhej časti skončili.

Doug a Dave patrili k šibalom, ktorí sa ku kruhom v obilí priznali. Povedali, že ich všetky vyrobili pomocou drevených dosiek, povrazu a šiltovky. Avšak s príchodom nových, stále viac komplikovaných vzorcov bolo jasné, že títo dvaja podvodníci nemôžu byť schopní tvorby takých komplikovaných obrazcov. Hlavne preto, že správy o kruhoch v obilí prichádzali z celého sveta, bolo takmer nemožné vysvetliť, ako sa mohli ocitnúť hneď na niekoľkých miestach naraz. Nakoniec sa priznali, že nestoja za všetkými kruhmi, ktoré sa v obilí našli.

Po tom, ako sa na tieto útvary začalo pozerať viac vedecky, začalo byť jasné, že by ľudská ruka takéto veci vytvoriť nedokázala. Keď boli rastliny z kruhov skúmané pod mikroskopom, zistilo sa, že sa ich biologická štruktúra zmenila. A nielen to, výrastky na stonke vyzerali, akoby ich niečo z vnútra prerazilo. To napovedalo tomu, že na nich pôsobilo teplo. V mnohých prípadoch boli navyše stonky len ohnuté, nie zlomené. Takéto veci je nemožné dosiahnuť ľudskou rukou. Ďalším podivným aspektom celej situácii je fakt, že kruhy v obilí nejakým spôsobom ovplyvňovali magnetické pole okolo seba. Kamery, ktoré celú situáciu zaznamenávali naraz nefungovali. Kompasy, mobilné telefóny a baterky tiež prestali fungovať, keď sa dostali do blízkosti kruhov. Aj lietadlá prelietajúce nad kruhmi hlásili problémy s elektronikou. Zvieratá sa odmietali ku kruhom priblížiť.

Väčšina ľudí radšej neverí tomu, že po Zemi lietajú malí zelení mimozemšťania a tvoria kruhy v obilí. Archeológovia, geológovia a ďalší poukázali na to, že sa tieto kruhy objavujú na energetických čiarach zemského magnetického poľa, o ktorých sa verí, že spájajú významné miesta. Na týchto čiarach staré ľudské civilizácie často budovali obrovské významné stavby. V súčasnosti sa verí, že kruhy sú spôsobené vírmi v magnetickom poli. Existuje však ešte množstvo nezodpovedaných otázok.

Kým vedci neprídu s úplne presvedčivým vysvetlením, budú nadšenci veriť, že sú výsledkom nadprirodzených javov.

Zdroj: Wiki | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov