Zaujímavosti

Japonsko začne oficiálne dokumentovať stretnutia s UFO


videní: 1.2K

Vyzerá to tak, že Japonsko začína brať stretnutia s UFO vážne. Minister obrany Taro Kono v polovici septembra predstavil nové protokoly o tom, čo robiť, ak sa japonské vojenské sily stretnú s neidentifikovanými lietajúcimi objektmi alebo UFO.

Spoločnosť Kono požiadala pracovníkov zodpovedných za ochranu vzdušného priestoru Japonska, aby dokumentovali všetky javy UFO a podľa možnosti ich zaznamenávali na kameru s cieľom vykonať „nevyhnutnú analýzu“ pozorovaní. To zahŕňa aj akékoľvek informácie poskytnuté verejnosťou.

Japonsko začne oficiálne dokumentovať stretnutia s UFO

Kono sa v apríli tohto roku stretol s ministrom obrany USA Markom Esperom, kde sa téma ochrany UFO – technicky neidentifikovaných leteckých javov (UAP)  –  dostala do ochrany. Poznamenalo sa, že americké letectvo nakrútilo zábery UFO s odvolaním sa na videá, ktoré tento rok zverejnil Pentagon. Aj keď japonské ministerstvo obrany tvrdí, že nie sú známe žiadne prípady, keď by sa jeho sily vojenskej obrany stretli s UFO, radi vymyslia oficiálny postup, ak by k takémuto stretnutiu došlo.

Vyplýva to z nátlaku výboru Senátu USA, ktorý  dohliada na spravodajskú komunitu, aby reguloval a verejne sprístupnil všetky správy sledovacieho programu Pentagonu. Neidentifikovaný letecký fenomén, ktorý pomôžu objasniť, kategorizovať a analyzovať pomocou získaných údajov.

Podľa japonských novín Asahi Shimbun pred viac ako 50 rokmi považovali USA Japonsko za model riešenia mimozemšťanov. V ére studenej vojny však boli USA hlavným hráčom, pokiaľ ide o porozumenie neznámym leteckým hrozbám. V júli 2020 denník New York Times odhalil, že Pentagón stále prevádzkuje skrytý program na vyšetrovanie neidentifikovaných lietajúcich objektov ukrytých v Úrade pre námorné spravodajstvo.

Japonsko začne oficiálne dokumentovať stretnutia s UFO

Zhodou okolností manželka bývalého japonského vodcu kedysi povedala, že ju uniesli mimozemšťania. „Keď moje telo spalo, zdalo sa mi, že moja duša išla na UFO trojuholníkového tvaru a odletela na Venušu,” tvrdila v roku 2009 Miyuki Hatoyama, manželka bývalého predsedu vlády Yukio Hatoyama, v knihe s názvom Very Strange Things I Encountered.“Bolo to veľmi pekné miesto a veľmi zelené.“

 

Zdroj: iflscience topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov