Zaujímavosti

Pavúk mu vliezol do auta a on nabúral autom do dopravnej značky


videní: 1.4K

Mnoho z nás má fóbiu z tvorov, ktoré možno nie sú ani veľké ani príliš strašidelné, ale jednoducho z nich máme histerický záchvat zakaždým, keď sa dostanú do nášho zorného poľa. Podobne to bolo aj v tomto prípade, keď šofér kvôli strachu vrazil autom do dopravnej značky.

Spozorovanie pavúka môže vystrašiť veľa ľudí až do tej miery, že sú schopní trhnúť volantom, aj keď sú práve na plnej ceste. Pavúky a hmyz spôsobujú nehody oveľa častejšie, ako si myslíš. Napríklad nám keby vletel za jazdy cez okno auta sršeň, asi ho na mieste podpálime a budeme pre istotu utekať ešte dva kilometre, aby sme mala istotu, že sme sa ho striasli. Ale nedávny incident nabúrania do dopravnej značky prišiel z ostrova v Anglicku.

Pavúk mu vliezol do auta a on.. nabúral auto do dopravnej značky

 

Muž údajne nabúral do dopravnej značky potom, ako vo svojom aute spozoroval pavúka. Chlapík cestoval z Woottonu na ostrov Wight a bol tak vystrašený, keď si pavúka všimol, že sa ho snažil všelijako zabiť. V tomto momente stratil kontrolu nad vozidlom a napálil si to rovno do dopravnej značky. Našťastie utrpel iba ľahké zranenie, no jeho zlatý hatchback si bude musieť počkať na riadnu opravu.

Pavúk mu vliezol do auta a on.. nabúral auto do dopravnej značky

Že by nám to chceli tieto drobné živočíchy vrátiť? Niektoré odhady hovoria o tom, že ročne zabijeme na našich cestách 32,5 bilióna hmyzu. Aj keď mobilné telefóny sú teraz trendy v rebríčku nehodovosti, hmyz je ďalšou častou príčinou dopravných nehôd. Strach z hmyzu spôsobuje, že ľudia reagujú dosť neobvyklým spôsobom. Víťazkou je ale matka zo Syrakúz. V roku 2015 vyskočila z auta pri cúvaní z príjazdovej cesty, pretože objavila na svojom pleci pavúka. Pri tomto incidente ale nechala vo vozidle svoju 9-ročnú dcéru, a to následne narazilo do školského autobusu. Povráva sa, že hmyz spôsobuje ročne viac ako 650 000 dopravných nehôd.

Pavúk mu vliezol do auta a on.. nabúral auto do dopravnej značky

Tu je niekoľko užitočných rád, ako zabrániť dopravnej nehode spôsobenej rozptýlením hmyzom – čisti auto častejšie ako raz pol roka. Zmiešaj citrón, ocot a vanilku – príprava a aplikácia tohto roztoku zabráni hmyzu, plošticiam a roztočom zostať v interiéri. Táto vôňa im jednoducho nie je pochuti a budú hľadať cestu von.

 

Zdroj: Freshlifestyle topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov