Foto

Aké tajomstvo ukrýva 60-ročné manželstvo?


videní: 1.6K

Aký je tajný vzorec pre dlhotrvajúce a šťastné manželstvo? Čo je potrebné dodržať, aby ste so svojím životným partnerom vydržali bok po boku tak dlhú dobu? Jeden pár z Nebrasky to určite vie, pretože práve oslávili 60. výročie vo svojom originálnom svadobnom odeve. Fotografka Katie Autry zachytila ​​túto úžasnú udalosť na svoj fotoaparát, zatiaľ čo sa Marvin Stone (88) a Lucille Stone (81) držali za ruky, tancovali a pózovali spolu v krásnej prírode.

katieautryphotography

Lucille mala svoje nádherné čipkované šaty, ktoré si ručne šila, a Marvin mal jeho čierny smoking so zodpovedajúcim motýlikom. Rovnaký odev mali obaja oblečení počas svojho špeciálneho dňa pred 60 rokmi. Prvýkrát sa vzali v roku 1960 v malom luteránskom kostole v Sterlingu v Nebraske, keď mal Marvin takmer 29 rokov a Lucille 22 rokov. Teraz, keď spolu boli v dobrom aj v zlom, v chorobe aj v zdraví a spolu vychovali 3 úžasné deti, oslavujú svoju lásku, ktorá trvá už presne 60 rokov.

“Bolo mi absolútnou cťou môcť zachytiť lásku medzi takým výnimočným párom! Pri fotografovaní bolo jednoduché pocítiť ich vzájomnú lásku a to, ako veľmi sa o seba starajú. Počas celého fotografovania som mala za fotoaparátom slzy v očiach. Sú takým úžasným príkladom skutočnej lásky, ktorá prešla skúškou času. Ich fotografovanie je jedným z tých, na ktoré nikdy nezabudnem! “ povedala umelkyňa Katie Autry o čarovnom fotení, ktoré zažila spolu s manželským párom.

Obrázkové kredity: katieautryphotography

Katie Autry sa vo svojom príspevku na Facebooku podelila o tajomstvá, vďaka ktorým vydržalo manželstvo tohto páru celých 60 rokov. Tieto hrdličky odporúčali ostatným párom urobiť niekoľko jednoduchých vecí, aby boli šťastní a spolu po celý život:
„1. Tvrdo pracujte na svojom vzťahu
2. Buďte k sebe láskaví, aby vaše manželstvo vydržalo
3. Pred rozhovorom premýšľajte, čo poviete, aby ste tomu druhému nechtiac neublížili
4. Spoliehajte sa na svoje silné stránky, aby ste prekonali svoju slabosť
5. Zostaňte silní vo svojej viere.“

Zdroj: BoredPanda topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov