Zaujímavosti

Prekliatie cintorínu Pri čiernej nádeji 3. Časť

Prekliatie cintorínu Pri čiernej nádeji 3. Časť

videní: 1.3K

Po sérii dvoch článkov z edície Prekliatie cintorínu Pri čiernej nádeji, sme sa spoločne dostali k tomu, že nie len jedna rodina zažíva nadprirodzené javy, ale aj ďalších najmenej tucet. Spočívajú predovšetkým v druhoch aktivít, ako sú napríklad samovoľné otváranie a zatváranie dverí až po podivné zjavenia. Poďme sa pozrieť, aká tragédia rodiny spomínané v prvej a druhej časti postihla zrejme v súvislosti s otvorením hrobov afroamerických otrokov.

Hoci rodina Williamsovcov na svojej záhrade nenašla žiadne pochované telá, zarážalo ich, že na ich záhrade nič nerastie a že sa na nej stále objavujú podivné hlboké diery, napriek tomu, že ich vždy následne zahrabú zeminou. Ich domnienky o nadprirodzených javoch a kliatbe, ktorá ich zrejme postihla sa zmenili v presvedčenie, keď bola v danom roku diagnostikovaná rakovina šiestim členom rodiny Williamsovcov, z toho pre troch z nich už nebola žiadna nádej na uzdravenie. Rodina to považovala za priamo zásah z „oného“ sveta. Udalosti však nabrali ešte väčší spád v momente, keď sa Jean Williamsová rozhodla zistiť, či sa na ich pozemku nenachádzajú hroby ako u Haneyovcov. Jedného dňa sa tak rozhodli – spoločne s dcérou Tinou – kopať. Netrvalo dlho a Tina sa zrútila. O dva dni vo veku 30 rokov Tina zomrela na srdcovú príhodu.

Je možné, že tieto rodiny hovorili pravdu, a že na ich osud má skutočne vplyv záhrobie? Stálo za všetkým prerušenie večného odpočinku afroamerických otrokov? Obyvatelia žijúci na území bývalého cintorínu Pri čiernej nádeji o tom vôbec nepochybovali. Uverili, že ich pôda je prekliata a že túto kliatbu prebudili tým, že narušili odpočinok starých hrobov. Haneyovci a Williamsovci sa rozhodli svoje pozemky predať a odsťahovať sa.

Je však viac než zvláštne, že noví obyvatelia ich bývalých domovov sa o žiadnych podobných prípadoch nezmienili. Bol hnev duchov uspokojený tým, že sa „narušiteľské“ rodiny odsťahovali?

Zdroj: Pexels | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov