TOP 10

Hasnah Mohamed Meselmani: Libanonské dievča a krištáľové slzy

libanonské dievča

videní: 3.7K

V roku 1996 došlo k udalosti, ktorá na svete nemá obdobu. Ohromila celý svet, pretože sa vymykala akémukoľvek lekárskemu vysvetleniu. Naviac ju ešte doprevádzali početné videnia mystického Maitreya, učiteľa a spasiteľa ľudstva. V rámci tohto článku sa pozrieme na libanonské dievča menom Hasnah Mohamed Meselmani, ktoré ronilo krištáľové slzy. Zdá sa vám to sci-fi? Pozrime sa na to spoločne bližšie.

Záhadné veci sa začali diať v na jar v roku 1996, keď 12-ročné libanonské dievča Hasnah Mohamed Meselmani s prekvapením zistila, že jej oči niekoľkokrát denne vylučujú sklenené kryštály. Boli tak ostré, že sa nimi dal rezať papier, ale pritom pri vylučovaní nespôsobovali zranenia či bolesť. Proces trval osem mesiacov a priemerne sa vytvorilo sedem kryštálov denne.

Krátko po tom, čo sa objavili prvé kryštály, vystrašený otec priviedol Hasnah do mesta Chtaura k oftalmológovi Arajiovi. Špecialista užasnutý nad tým, čo vidí, potvrdil, že kryštály sú pravé a že sa skutočne tvoria v očiach dievčaťa. Nenašiel však pre túto záhadu žiadne vedecké vysvetlenie a prehlásil, že sa musí jednať o božie dielo.

Tento jav prilákal obrovský záujem spoločnosti a samozrejme aj médií. Novinári a televízni pracovníci rodinu Hasnah húfne navštevovali. Dievča aj jej rodičia súhlasili s natáčaním detailných záberov procesu v okamihu vylučovania kryštálov z oka, aby o celom „tajomstve“ rozptýlili pochybnosti. Náboženské osobnosti súperili s vedeckými pracovníkmi o hodnovernejšie vysvetlenie celého javu.

S vlastným vysvetlením nakoniec prišla sama Hasnah, ktorá popísala svoj zážitok zjavenia mystického Maitreya. Raz v noci sa jej údajne zjavila postava v bielom sediaca na bielom koni. Povedala, že je božím poslom a že má na svedomí fenomenálny jav. Hasnah sa opýtala, kedy sa jav skončí a Maitreya odpovedal: „Až Boh určí.“ Brat Hasnah započul, ako sestra s niekým rozpráva, nepodarilo sa mu však zahliadnuť, kto je tou osobou.

Na svete niekedy dochádza k veciam, ktoré proste nedokážeme vysvetliť. Možno sa čas postará o odpoveď.

Zdroj: YouTube | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov