Zaujímavosti

Gordon Scallion: Jeden z najpopulárnejších veštcov modernej doby

Gordon Scallion: Jeden z najpopulárnejších veštcov modernej doby

videní: 2.3K

Gordon Scallion je jedným z najpopulárnejších veštcov modernej doby. Ohlasy na svoje neuveriteľné veštecké schopnosti zbiera predovšetkým v Spojených štátoch a preslávil sa aj ako autor kníh, lektor štúdií vedomia a moderátor televíznych relácií. Pozrime sa na život tejto impozantnej osobnosti trošku bližšie.

Podobne, ako sa to stalo aj u mnohých iných veštcov, aj Gordon získal svoje zvláštne nadanie po chorobe. Po vyliečení v roku 1979 onemel a stal sa údajne svedkom budúcich udalostí, ktoré akoby sa odvíjali na akejsi vnútornej obrazovke. V tejto dobe sa mu zjavila tajomná „žiariaca pani“ a informovala ho o talente, ktorým bude obdarený.

Keď vyzdravel, reč sa mu vrátila a vízia toho, čo sa stane pokračovala. Zistil, že podobne ako pred ním Edgar Cayce (o ktorom sme taktiež písali v jednom z našich článkov), dokázal na diaľku určovať liečbu chorôb. V tej dobe pracoval ako lektor a založil ústav Matrix Institute, kde sú dodnes uložené jeho vízie.

Po niekoľkých rokoch liečiteľskej práce Scallion zistil, že sa jeho nadanie mení a že dokáže predpovedať i meniaci sa stav Zeme. V jednom silne pôsobiacom videní začal Zemeguľu vnímať ako ohrozenú. Zdalo sa mu, že zemské jadro deformuje. Scallion tvrdil, že následkom deformácie nakoniec dôjde k mohutného vyzdvihnutiu zemskej kôry, ktorá spôsobí dramatické zmeny polohy a veľkosti kontinentov. Varoval, že poruchy zemskej kôry privodia veľké zemetrasenia a dôjde k zatopeniu veľkej časti pevniny. Ohlásil taktiež posun zemských pólov a vynorenie nových pevnín z mora.

Snáď najviac však na verejnosť zapôsobil predpoveďou tornáda Andrew v roku 1992. Podrobnosti proroctva boli pozoruhodne presné, a to predovšetkým v rozmedzí dátumov, kedy môže tornádu udrieť, rýchlosti vetru, dráhy smršte a rozsahu strát, ktoré spôsobí. Vo svojom bulletine taktiež presne určil, že v roku 1984 postihne Mexiko City zemetrasenie, že bude v roku 1988 za prezidenta zvolený George Bush a mohli by sme pokračovať.

Zdroj: Crystalinks | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov