TOP 10

TOP10: Toto sú dôkazy, že je do teba blázon

blázon

videní: 3.0K

Rovnako ako čokoľvek iné na svete, éra moderných technológií má svoje výhody aj nevýhody. Po presunutí väčšiny našej komunikácie online nám začíname chýbať schopnosť čítať skutočné pocity ľudí, ako aj pocity ľuďom vyjadrovať, najmä pokiaľ ide o lásku. Dobrou správou je, že naše gestá môžu povedať veľa. Len schopnosť čítať signály tela môže poodhaliť rúško pravdy. Ako zistíš, že je do teba blázon?

1. Zdvíhanie obočia

15 znamení tela, ktoré ukazujú, že je do teba úplne

Zdvíha obočie, kedykoľvek vás vidí? Ak vás má rád, páči sa mu všetko, čo od vás vidí a počuje a podvedome chce od vás viac. To je dôvod, prečo otvára oči širšie a v dôsledku toho tiež zdvíha obočie.

2. Vlhké ruky

Vlhké ruky môžu byť znakom toho, že sa cíti rozpálený alebo že je nervózny, keď si nablízku. Môže sa báť, že urobí nesprávny krok a zničí všetko alebo povedie niečo nudné, čo ťa tiež môže vystrašiť. To všetko vedie k zvýšenej nervozite a následne k zvlhnutiu rúk.

3. Naklonil sa k tebe – je do teba blázon

15 znamení tela, ktoré ukazujú, že je do teba úplne

Aj keď to môže byť zrejmé znamenie, situácia je iná, keď trávite čas v hlučnom alebo preplnenom bare. Ale ak ťa počuje dokonale a stále sa k tebe nakláňa, znamená to, že chce počuť všetko, čo hovoríš, aby mu neuniklo ani slovo. A možno chce cítiť aj tvoju vôňu.

4. Rozťahovanie nôh

15 znamení tela, ktoré ukazujú, že je do teba úplne

Toto gesto by mohlo byť znakom dôvery. Táto pozícia je pre mužov zraniteľná a tým, že sedí týmto spôsobom, prejavuje svoju dôveru. Necíti sa pri tebe nepríjemne. Prečo inak by to robil, ak by nebol do teba blázon?

5. Zhlboka sa nadýchne

Zhlboka sa nadýchne, kedykoľvek ťa vidí? Dôvod sa neskrýva iba v tom, že potrebuje viac kyslíka, ale tiež v jeho želaní, aby jeho hruď vyzerala väčšia a jeho pás menší. Snaží sa podvedome vyzerať atraktívne, pretože už je do teba blázon.

6. Očný kontakt

blázon

Ak trávite čas s inými ľuďmi a prichytíš ho pri pohľade na teba, keď sa na neho pozrieš, je to pravé znamenie, že sa o teba zaujíma. Odvážnejší chlapci sa nebránia ani dlhým očným kontaktom – tí skromnejší by ťa mohli sledovať, kedykoľvek prejdeš okolo, alebo sa na teba dívajú tajne. Okrem toho majú ľudia tendenciu pozerať sa na osobu, ktorú majú radi, keď sa smejú; tak si skontroluj, na koho sa pozerá, keď nabudúce bude počuť vtip, a ak si to ty, raduj sa!

7. Prirodzený úsmev

Muži majú tendenciu mať viac obmedzený úsmev, keď sú dospelí, ale trávenie času s osobou, ktorú majú radi, robí ich úsmev skutočnejším. Okrem toho, že ukazujú aj svoje predné zuby, šťastné oči a vrásky na čele, môžu znamenať, že ho ovplyvňuješ v dobrom.

8. Náhodné dotyky

15 znamení tela, ktoré ukazujú, že je do teba úplne

Ak sa ťa neúmyselne dotýka, alebo ak občas bije nohou o tvoju pod stolom, naznačuje to jeho vnútornú túžbu byť k tebe bližšie. V podstate sa snažíme držať ďalej od ľudí, keď sa nám nepáčia, nie? Rovnaký princíp ale funguje aj naopak, keď prechovávame voči niekomu vrelé city.

9. Jeho hlas sa zmení

Ak sa tón jeho hlasu zmení na sladší, mäkší, keď ťa osloví, môžeš si byť istá, že je do teba blázon. Pri komunikácii s tebou môže začať hovoriť aj pomalšie, pretože sa cíti pohodlne a uvoľnene.

10. Žiadny telefón

V neposlednom rade jeho schopnosť udržiavať telefón stranou a nereagovať na každú správu, ktorú dostane, poukazuje nielen na jeho rešpekt k tebe, ale aj na jeho záujem o teba. Celý svet môže počkať, kým budeš vedľa neho ty.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov