Zaujímavosti

Reality show 90-dňoví snúbenci je tu opäť!

90

videní: 3.4K

Vekové rozdiely, tehotenstvo a utajené deti … Aj taká je siedma séria reality šou 90-dňoví snúbenci (90 Day fianc), ktorú od novembra vysiela TLC. Sedem nových medzinárodných párov čaká na to, až sa ich cesty stretnú. Diváci sa pritom môžu tešiť na nové diely plné dramatických zvratov a bezvýchodiskových situácií.

Show 90-dňoví snúbenci uvádza TLC úspešne už od roku 2014. Aj tentoraz sa divákom predstaví sedem párov, ktoré sa musia v krátkej, deväťdesiatdňovej lehote spoznať a rozhodnúť sa, či spolu chcú stráviť zvyšok života. Keď sa totiž Američan zamiluje do cudzinca, musí sa s ním oženiť, aby tak svojmu partnerovi zaistil občianstvo skôr, ako vyprší jeho trojmesačné vízum. V opačnom prípade musí partner – cudzinec – USA opustiť a vrátiť sa domov. Program sa pritom sústredí na každý krok všetkých dvojíc, potom, čo spoja svoje životy, nech už to dopadne akokoľvek. Ide o veľa, pretože v týchto neistých vzťahoch sú partneri nútení rýchlo robiť zásadné rozhodnutia, ktoré ovplyvnia ich budúce životy. Bude ich láska väčšia ako vzdialenosť, ktorá ich doteraz rozdeľovala?

90

TANIA a SYNGIN

V prvej epizóde s názvom Chcem ťa bozkávať sa diváci zoznámia so všetkými pármi: Annou a Murselom, ktorý pochádza z Turecka, Michaelom a Brazílčankou Julianou, Taniou a Synginom, ktorý žije v Južnej Afrike, Robertom a Annou, pôvodom z Dominikánskej republiky, Emily a Sashou, ktorí sa stretli v Rusku, Blakeom a Fínkou Jasmin a Mikom a Natáliou, ktorej domovom je Ukrajina. Východisková situácia každého z párov je iná a svojim spôsobom komplikovaná.

Slobodnú matku Annu a Mursela (obaja 38) spojil spoločný koníček – včelárstvo. Murselova rodina sa však nesmie dozvedieť o Anniných troch deťoch. Dokáže túto informáciu udržať pár v tajnosti? Michael (41) a Juliana (23) sú párom s najväčším vekovým rozdielom. Juliana Michaela stretla na luxusnej jachte ako muža, pre ktorého je život jedna veľká party. O to viac je nemilo prekvapená jeho staromládeneckým životným štýlom, ktorý vedie v Amerike. Ako sa mladá Juliana vyrovná sa skutočnosťou, že by sa mala stať nevlastnou matkou Michaelových detí a že jeho bývalá žena býva hneď za rohom? Tania (29) sa zoznámila so svojím vyvoleným počas svojho pobytu v Južnej Afrike, kam odletela za svoju online láskou. Tento vzťah jej nevyšiel, avšak namiesto toho sa zoznámila s barmanom Synginom (29), kvôli ktorému si svoj africký výlet dokonca predĺžila. Bude tentoraz so svojím výberom úspešnejšia?

Robert (41) a Anna (30) sa poznajú zo všetkých párov najkratšiu dobu. Zoznámili sa online, ale osobne spolu strávili dohromady len osem hodín. Znamená to azda, že má ich láska najmenšiu šancu na prežitie? Veľká výzva čaká na Emily (28), ktoré stretla Sashu (31) počas svojho pobytu v Rusku a veľmi skoro s ním otehotnela. Sasha je totiž už dvakrát rozvedený a skeptici z Emiliina najbližšieho okolia tvrdia, že jedného dňa opustí aj svoju tretiu ženu. Podarí sa Sashu presvedčiť Emily o svojej láske a vernosti? Blake (29) má o svojej vyvolenej Jasmin (27) pochybnosti. Chce žiť v Amerike šťastne až naveky s ním, alebo sa svojou sestrou? Jednotlivé páry, ktoré sa zúčastňujú show 90-dňoví snúbenci, musia často čeliť nevôli zo strany svojej rodiny alebo svojich priateľov. To ale nie je prípad Mika (24), ktorého naopak šťastne ženatý priateľ inšpiroval  k tomu nájsť si tiež ženu na Ukrajine. Bude mať s Nataliou (35) rovnaké šťastie?

90

Vekové rozdiely, tehotenstvo, nedôvera zo strany najbližších, utajené deti a blížiaci sa deadline – môžete si byť istí, že vás ani ďalšia séria tejto reality šou nesklame. Sledujte 20. novembra od 20 hodín na TLC prvý diel série a skúste hádať, ktorým z párov to vyjde, a ktorý vzťah naopak už teraz vyzerá ako na pokraji rozpadu.

Zdroj: TLC topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov