TOP 10

TOP10 múdrych nápadov na Vianočný darček

darček

videní: 2.4K

Kúpiť blízkym darček, ktorý naozaj využijú je niekedy naozaj ťažký oriešok. Pred Vianocami chodíš od regála k regálu a tápaš. Dúfaš, že sa zrazu objaví ten pravý darček pre tvoju mamku či uja, ale márne. Nakupovanie vie byť naozaj ťažké. Hlavne keď presne nevieš, čo chceš kúpiť. Preto prichádzame pred Vianocami s užitočným zoznamom TOP10 darčekov, ktoré si tvoji blízky zamilujú.

10. Multifunkčné misky

darček

Táto sada farebných multifunkčných misiek, ktoré do seba dokonale zapadajú, je ideálnym riešením pre každú kuchyňu. Zahŕňa 9 kusov nádob, od veľkej miešacej misy až po lyžicu.

9. Samoohrevný hrnček

darček

Miluješ horúci čaj alebo teplú kávu? Keď nápoj v tvojom hrnčeku vychladne, už pre teba nemá cenu ho piť? Toto je ideálne a šikovné riešenie. Využiteľné ako doma, tak aj v práci…

8. Vodotesný plávajúci reproduktor

darček

Či už vo vani, na pláži alebo v bazéne, tento darček vždy skvelo poslúži priateľovi, ktorý miluje vodu. Okrem toho z neho vychádza aj naozaj kvalitný zvuk.

7. LCD digitálny potravinový teplomer

darček

Ak sa niekto z tvojej rodiny vždy snaží perfektne uvariť mäso, môže to byť moment, aby si mu podaroval tento teplomer. Vďaka nemu presne určí, kedy mäso prechádza varom a kedy je už hotové a pripravené na servírovanie.

6. Forma na zákusok

darček

Toto nie je len tak obyčajná forma na pečenie. Ak aj tvoji priatelia milujú na zákusku práve okraje, toto je super tip na darček pre nich. Už nikdy nebude žiaden kúsok zákuska bez okrajov.

5. Budík so svetlom

darček

Ak poznáš niekoho, komu nestačí na prebudenie len bzučanie a melódia, toto sa mu bude naozaj hodiť. Ide o budík, ktorý spolu s melódiou rozsvieti aj príjemné svetlo. Simuluje východ slnka, a tak umožňuje mysli, aby sa prirodzene prebudila.

4. Bylinková záhrada

darček

Pri varení nie je nič lepšie, ako mať po ruke vždy čerstvé bylinky. Tento prístroj umožňuje pestovať všetky druhy sviežich zelených byliniek po celý rok.

3. Darček, ktorý zaženie nespavosť

darček

Ak poznáš niekoho, kto bojuje s nespavosťou, tento darček mu určite pomôže. Ide o akýsi metronóm so svetelným systémom, ktorý umožňuje ľuďom prirodzene zaspať.

2. Hydratačné ponožky

darček

Väčšina ľudí má problém s popraskanými pätami či mozoľmi na nohách. Preto sa aj väčšine tvojich blízkych hodia podobné hydratačné ponožky, ktoré sú príjemné a navyše napustené výťažkom z aloe vera. Nohy hydratujú a zjemňujú.

1. Vankúšová podložka pod tablet

darček

Ak si chceš večer sadnúť a pohodlne si pozrieť film či len tak surfovať po sociálnych sieťach, toto je ideálny darček pre teba.

Zdroj: List25 | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov