Zaujímavosti

Dobrodruh Ed Stafford zobral do divočiny ženu a syna

ed

videní: 2.7K

Dobrodruh Ed Stafford podnikol náročnú výpravu so svojou ženou a svojím synom. Nová šou Muž, žena, dieťa, divočina bude mať svetovú premiéru na Discovery Channel 29. 9. 2019 od 20 hodiny, tuzemskí diváci môžu program sledovať od 29. 10. 2019 o 20. hodine.

ed stafford

Renomovaný dobrodruh Ed Stafford prežil sám na rade nehostinných miest, kde bojoval s nedostatkom jedla, vody alebo prístrešia, ale teraz pred seba postavil poriadnu výzvu.
Zbrusu nový dokument s názvom Muž, žena, dieťa, divočina, ktorý bude premiérovo vysielaný na Discovery Channel v Českej republike v októbri, zachytáva Edov mesačný pobyt na neobývanom ostrove v Indonézii mimo dosahu akýchkoľvek sietí. Na tomto krásnom, ale odľahlom mieste tentoraz Ed nebojoval o prežitie len sám za seba, ale aj za svoju manželku Lauru Binghamovú a ich dvadsaťmesačného syna.
Diváci v seriáli uvidia Edom a Laurou natočené autentické zábery z jedného z osemnástich tisícok indonézskych ostrovov, ktorý je asi hodinu vzdialený od civilizácie a kde sa rodina musela bez akýchkoľvek prostriedkov, bez informácií o zdrojoch vody, potravy alebo o prípadnej hrozbe tropických búrok postarať sama o seba.

Cieľom takéhoto experimentu je vymaniť sa nástrahám a vymoženostiam moderného sveta a vrátiť sa k jednoduchému spôsobu života. Autori dokumentu pritom skúmali, ako taký “návrat ku koreňom” ovplyvní ich vzťahy alebo napríklad vývoj ich malého dieťaťa. Objaví Ed optimálnejší spôsob života, než je ten, na ktorý sme zvyknutí?

Zdroj: Discovery Channeltopdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov