Zaujímavosti

Shark Week 2019 so záplavou žralokov začína už 28. júla na Discovery

Shark week

videní: 2.0K

Shark Week, najdlhšie vysielaná televízna a najočakávanejšia letná akcia je späť s ešte väčšími žralokmi a uhryznutiami od nedele 28. júla do 4. augusta. Shark Week vo viac ako 20 hodinách relácie ponúkne nové, mimoriadne príbehy o žralokoch a pozoruhodný pohľad do tajomného sveta týchto úžasných tvorov. Po krotení žralokov so Shaquom pri príležitosti 30. výročia podnikne Rob Riggle s niekoľkými slávnymi priateľmi znovu ten najúžasnejší “výlet za žralokmi” do hlbín oceánu. 

Kanál Discovery pokračuje v spolupráci s takmer dvoma desiatkami svetovo uznávaných morských biológov a vedeckých inštitúcií, aby divákom priniesol najnovšiu, inovatívnu výskumnú technológiu a pôsobivý pohľad na najunikátnejšie druhy žralokov na svete. Shark Week 2019 vezme divákov do hlbín oceánu po stopách žraloka prezývaného Deep Blue, využije dronom ťahanú tuleniu návnadu a otestuje niektoré z najskvelejších a najmodernejších technológií na sledovanie žralokov.

Discovery nezabudne na žiadnych žraločích fanúšikov a zážitok zo Shark Week prinesie divákom na všetkých platformách digitálnych a sociálnych médií. Nové partnerstvá s expertmi na žraloky a neziskovými skupinami predstavia 360-stupňový multiplatformový zážitok, v rámci ktorého odhalia najnovšie žraločie objavy a aktuálne témy o žralokoch z celého sveta.

Shark week

Oceana a Discovery tento rok spoja sily v boji za ochranu žralokov ohrozených celosvetovým obchodom so žraločími plutvami, ktorý sa týka plutiev až zo 73 miliónov žralokov ročne. Boj proti týmto brutálnym a zbytočným praktikám je tiež podporovaný spoluprácou s veľkými značkami, ktoré získavajú peniaze pre kampane Oceany a učia svojich fanúšikov, aké sú žraloky pre zdravý oceán dôležité. Discovery bude tento rok znovu pracovať s Ocean Conservancy pri čistená pláží a vnútrozemských vodných ciest na celej zemi, aby bola voda čistá nie len pre žraloky, ale aj pre ostatné živočíchy, ktoré v nej žijú. V oceáne pribudne ročne viac než 8 miliónov metrových ton platov. Skupina Ocean Conservency pracuje po celom svete na zastavení prílivu plastov do oceánu do roku 2030 a organizuje svetovo najväčšiu dobrovoľnícku akciu, Medzinárodné upratovanie pobrežia (the International Coastal Cleanup). Ich najbližšiu upratovaciu akciu môžeš nájsť na www.signuptocleanup.org.

Minuly rok, keď Shark Week oslavoval 30. narodeniny, sa na rebríčku sledovanosti pekne vyhupol s celkovým počtom 34,9 miliónov divákov behom celého dňa. Kanál Discovery bol v priebehu relácie Shark Week na prvom mieste zo všetkých televízií v hlavnom vysielacom čase a dosiahli svoje 4. najvyššie hodnotenie v histórii vo vekových skupinách 25-54 a 18-49. Shark Week 2018 naviac zaujal fanúšikov na rôznych platformách a zasiahol 48 miliónov užívateľov Facebooku a Instagramu. Behom týždňa sa tiež nazhromaždilo 3,5 milióna streamov naprieč všetkými digitálnymi platformami Discovery GO (DGO).

 

 

Zdroj: Discovery | youtube topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov