Zaujímavosti

Nemožná oprava búračky? Nie pre umelca z Litvy

Nemožná oprava búračky? Nie pre umelca z Litvy

videní: 2.4K

Zdajú sa vám BMW z titulnej fotky odpísané? Tak to ste na omyle. Arthur Tussik z Litvy je chlapom, ktorý dokáže opraviť takmer neopraviteľné. Na YouTube kanáli zverejňuje opravy najmä „bavorákov“, ktoré by ste na prvý pohľad odpísali ako totálky. Arthur svetu ukazuje mimoriadnu mechanickú a remeselnú zručnosť, ktorá nemá obdoby. Pozrite video, ako vyzerá oprava búračky BMW X5, ktorú dal dokopy len s kladivom a pár manuálnymi nástrojmi v ruke. 

BMW X5 doplatilo na zrážku s losom. Ten zanechal na karosérii mohutného SUV mimoriadne poškodenie. V tomto prípade však karoséria nebola „posunutá“ a ťažko hovoriť o úplnej totálnej škode. Nepekne si to odniesla strecha a najmä predný podbeh blatníka, ktorý bolo nutné vyrovnať. Pre Tussika žiadny problém, po narovnaní ho s ručným náradím „vyklepal“ do pôvodnej podoby. Otázkou je, ako sa bude už raz pokrčená nosná časť správať pri opätovnej nehode. Nad remeselnou prácou a výsledkom ako celkom klobúk dole, majiteľ tohto BMW X5 asi vedel, do čoho ide.

Čo sa týka opráv, obdivujem remeselné a manuálne zručnosti Arthura. Pri opravenom BMW 7, o ktorom sme vám priniesli článok dávnejšie, by ma však trocha desilo, že jazdím v bývalej totálke.

Aký je váš názor na takto opravené autá? Uznávate schopnosti Arthura, alebo je pre vás len lepič vrakov? Nezabudnite, že sto ľudí, sto chutí. 🙂

Zdroj: topspeed.sk | topdesat

Článok vznikol v spolupráci s motoristickým portálom topspeed.sk

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov