Zaujímavosti

Strata domáceho miláčika bolí viac, ako si ľudia myslia

strata

videní: 2.6K

Portál Natural healing magazine priniesol článok, v ktorom sa zameral na smútok, ktorý pociťujeme pri strate domáceho zvieratka. Ako potvrdili štúdie, strata bolí oveľa viac, ako sme si schopní priznať.

Mať domáceho maznáčika je niečo fascinujúce. Napĺňa nás veľkou radosťou od prvého momentu, keď príde do nášho domu. Sme fascinovaní, keď cítime jeho spoločnosť a sledujeme ho pri jeho hrách. Mnohí z nás, ktorí majú domáce zvieratká, ich milujú, pretože je na to tisíc dôvodov. Tieto zvieratká nám poskytujú jedinečnú lásku, sú akousi nehou a cítime, že ich milujeme. V ich spoločnosti sa cítime veľmi dobre. Keď sme sami, zvieratká nás sprevádzajú, sú vždy našimi vernými spoločníkmi v dobrých aj v tých zlých časoch. Sú vždy s nami a nám sa to tak páči, pretože sa cítime byť niekým podporovaní.

No nastane i chvíľa, kedy prídeme o domáceho maznáčika. Veľmi nás to ovplyvní a mnohí hovoria, že to príliš veľmi bolí. Ide o stratu domáceho zvieratka, ktoré bolo s nami mnoho rokov, starali sme sa o neho a ono bolo naším verným priateľom.

 

 

Smútok na nás padne pri strate zvieratka

Je pravdepodobné, že si mal aspoň raz vo svojom živote domáceho zvieratko, že si ho príliš veľmi miloval, to ti lásku opätovalo, a vrátilo tisícnásobne. Sprevádzalo ťa v našich najhorších chvíľach, no nastala chvíľa rozlúčiť sa v najmenej očakávaný deň.

Mnohí ľudia hovoria, že zvieratko je šťastie, že sú anjeli v podobne domácich miláčikov a vždy nás sprevádzajú a milujú, ako to robíme aj my. Nasledujú nás.

Pixabay

Strata milovaného domáceho zvieratka príliš ubližuje, omnoho viac, než si ľudia myslia. Bolí to. Mnohí túto bolesť podceňujú. Na overenie tejto skutočnosti sa pri štúdii uskutočnenej na Univerzite v Novom Mexiku v Spojených štátoch opýtali mnohých majiteľov, ako sa cítili po strate svojho domáceho maznáčika a mnohí povedali, že bolesť je veľmi hlboká. Ďalšia univerzita, v tomto prípade na Havaji, nielen potvrdila túto skutočnosť, ale tiež povedala, že bolesť po smrti domáceho maznáčika je zvyčajne oveľa dlhšia ako bolesť, ktorú cítime po strate blízkeho. Mnohí dnes hovoria, že veľa trpeli po strate svojho domáceho miláčika, a že táto bolesť sa často neporovnáva so stratou blízkeho.

Zdroj: Natural healing magazine | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov