Zaujímavosti

Tublatanka s jej spackaným vystúpením pobavila Slovensko

tublatanka

videní: 14.3K

Tublatanka je na slovenskej hudobnej scéne už nejaký ten rôčik a jej hlavný spevák Maťo Ďurinda je už takou slovenskou legendou medzi hudobníkmi. Čo však predviedol na svojom koncerte pri príležitosti otvorenia nového futbalového štadiónu na Tehelnom poli v Bratislave sa stalo legendárnym v úplne inom zmysle slova. Takýto trapas sa nestáva ani začiatočníkom…

Maťa Ďurinda je samouk v hre na klavír a gitaru, spievať ho učila jeho mama. Čo by ale povedala na toto jeho vystúpenie? Tublatanka pobavila divákov tak, ako už dlho nie. Kto vie, či sa niečo z ich 37 ročného pôsobenia na slovenskej hudobnej scéne vyrovná tomuto vystúpeniu. Zrejme sme si už na Slovensku zvykli, že živé koncerty kapiel nedopadnú vždy podľa predstáv. Hlavne nie podľa predstáv divákov. Teraz sa nám už rozplynuli zrejme všetky ideály.

V nedeľu slávnostné otvorili v Bratislave na Tehelnom poli nový štadión. Poslúži futbalovému Slovanu Bratislava a zároveň aj ako národný futbalový štadión. Jeho výstavba začala ešte v septembri v roku 2016. Po dva a pol roku sa fanúšikovia konečne dočkali veľkého otvorenia. Prvý zápas odohrali medzi sebou tímy Slovan Bratislava a Spartak Trnava. Program, ktorý začal už o 15:00, bol naozaj plný zaujímavých vystúpení a zážitkov. Jedným z nich mal byť aj koncert slovenskej kapely Tublatanka na čele s lídrom Maťom Ďurindom. Ten na začiatku privítal plný štadión divákov a vyjadril sa, že on sám je dieťaťom Tehelného poľa. Po úvodnom klavíri však zostali v divákoch zmiešané pocity. Kým jedni sa naozaj dobre bavili, druhí zostali sklamaní.

tublatanka

Tublatanka sa totiž rozhodla, že Ďurinda bude spievať na playback. Aký na to mali dôvod, to je zrejme vedľajšie. Dôležité je, že Maťo to “odspieval” horšie, ako niektorí amatéri. Netrafil sa totiž takmer do žiadneho slova a ústa otváral úplne mimo toho, čo hralo z reproduktorov. Takýmto vystúpením sa mu podarilo nie len pobaviť celý štadión, ale aj celý internet, keďže video z jeho koncertu sa stalo virálnym v priebehu zopár hodín.

Zdroj: facebook | topdesat

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov