Video

Reper Separ prefackal fanúšika, ktorý na koncerte fyzicky napadol dievča

Reper Separ prefackal fanúšika, ktorý na koncerte fyzicky napadol dievča

videní: 3.5K

Slovenským internetom sa šíri nová “kauza”. Známy reper Separ totiž na svojom koncerte počas festivalu Vibe v Trenčíne prefackal jedného z fanúšikov. A dôvod? Podľa Separových slov mal fyzicky napadnúť dievčinu.

Reper Separ sa v posledných dňoch teší z mediálnej slávy. Väčšina ľudí ho totiž za jeho počin chváli. Fyzické násilie nie je riešenie a tobôž nie, ak si muž vybíja svoju agresivitu na nežnom a značne bezbrannejšom pohlaví. To údajne mala byť aj situácia, ktorá nastala počas Separovho koncertnu v rámci festivalu Vibe v Trenčíne. Video nižšie sa veľmi rýchlo stalo populárnym nielen na slovenskom internete.

 

Incident sa odohral presne deň po sviatku svätého Valentína, teda 15. februára 2019. O pár dní neskôr sa k situácii vyjadril aj samotný Separ a vysvetlil, o čo išlo z jeho pohľadu. Vyjadrenie zverejnil v rámci Instastories na sociálnej sieti Instagram a v plnom znení si ho môžeš pozrieť na videu tu:

 

No nebola by to poriadna kauza, ak by sa nám to trochu nezamotalo, však? Dievčina, pôvodom zo Španielska, no žijúca na malebnom Slovensku, totiž tvrdí, že prefackaný chalan bol jej priateľ a snažil sa ju obrániť. Priznala sa tiež, že celú potýčku vlastne spôsobila ona samotná.

 

A na záver tu máme znova odpoveď od repera, ktorý sa k celej situácii postavil ako chlap a svojej “obeti” sa ospravedlnil.

Zdroj: YouTube | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov