Video

V zaujímavej mexickej reklame sa objavil brutálny UAZ Hunter

V zaujímavej mexickej reklame sa objavil brutálny UAZ Hunter

videní: 3.7K

V mexickej reklame sa netradične objavil ruský terénny automobil UAZ Hunter. Reklamná agentúra si ho vybrala pre jeho bezkonkurenčné vlastnosti v jazde po nespevnenom povrchu. 🙂

Video bolo natočené na propagáciu turizmu mexického štátu Baja California Sur. Na videu UAZ Hunter brázdi po plážach a mexických horách s neuveriteľnými výhľadmi. Video natáčala malá miestna agentúra. “Chceli sme automobil, ktorý by vyzeral skutočne medzinárodne. Potrebovali sme brutálny terénny automobil s veľkými kolesami a konštrukciou podobnou detským autíčkam. Ruská štvorkolka padla ako uliata,” citoval Travkin generálneho riaditeľa reklamnej agentúry Julia Rodrigueza.

“Rôzne modely ruskej automobilky UAZ sa občas objavia v medzinárodných reklamách, no natáčanie väčšinou prebieha v Rusku. Video pre mexickú cestovnú agentúru výborne ukazuje nielen hory, more a krajinu štátu Baja California Sur, ale aj charakter terénneho vozidla,” poznamenal Sergej Travkin, zástupca generálneho obchodného riaditeľa Uljanovského automobilového závodu (UAZ). V septembri 2018 v Monterrey na severe Mexika prebehla oficiálna prezentácia ruskej automobilky UAZ a bolo tu taktiež otvorené prvé distribútorské centrum. Uljanovský automobilový závod vyrába vozidlá s pohonom všetkých štyroch kolies – terénne autá, osobné vozidlá a mikrobusy. Výrobné kapacity závodu umožňujú výrobu vyše 100-tisíc vozidiel ročne. Závod patrí do skupiny Sollers.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov