Zaujímavosti

Anastasia Kuzminová venovala fanúšikom drsné slová: Praví fanúšikovia fandia stále

Anastasia Kuzminová venovala fanúšikom drsné slová:

videní: 5.5K

Slovenské biatlonistky počas uplynulého víkendu v nemeckom Oberhofe, obsadili vynikajúce 6.miesto. Pád Terézie Poliakovej štafetu celému tímu trošku skomplikoval, napriek tomu všetky biatlonistky podali ten najlepší výkon, aký mohli. Niektorí fanúšikovia však neotáľali a Poliakovej adresovali negatívne komentáre. Anastasia Kuzminová im preto napísala jasný odkaz.

Niektorí slovenskí fanúšikovia fandia len vtedy, keď sa vyhráva, a to sa potvrdilo aj teraz. Stačí jedna malá chyba a z takýchto fanúšikov sa stanú v momente neprajníci či kritici. Naše slovenské biatlonistky v zložení Ivona Fialková, Paulína Fialková, Anastasia Kuzminová a Terézia Poliaková podali nádherný výkon. Nie vždy však všetko dopadne tak, ako by sme si priali či predstavovali a o tom svedčí aj pád Poliakovej. To však neznamená, že máme miesto fandenia začať ihneď kritizovať a písať negatívne komentáre, pretože tie naozaj dokážu raniť a demotivovať. Práve naopak! Máme fandiť ďalej. Bez ohľadu nato, ako to celé dopadne. O tom predsa tí správni fanúšikovia sú a Anastasia to napísala celkom výstižne.

“Dobrý večer, milí fanúšikovia,

dnes sa bežali klasické štafety. Vďaka krásnemu 6. miestu má táto generácia za sebou druhú najlepšiu štafetu. Maximom ostáva piata pozícia na ZOH 2018 v takom istom zložení. Pekne to vyzerá aj v rebríčku národov, kde sme na deviatej pozícii. Mali by sa všetci potešiť tomu, čo sa dnes podarilo, lebo to boli veľmi náročné podmienky. Každá z nás podala heroický výkon. Bojovala a robila najlepšie čo mohla.

Nepovažujem za správne, keď sa rozoberá výkon každého jednotlivého športovca, a vôbec nemám rada, keď si niektorí dovolia kritiku alebo “nechutné” výrazy. Keď sa jedná o štafetu, je za tým vždy tímový výkon! Každá z nás ide na “svoje maximum” a to si treba vážiť.

Tak ako Vaše pozitívne slová vedia povzbudiť, tak rovnako negatívne reakcia vedia znechutiť. Keď nám držíte palce a fandíte, sme silnejšie. Keď odsudzujete, klesajú naše sily, chuť súťažiť, a potom sa ťažko hľadá motivácia do ďalších pretekov.

Prosím Vás o porozumenie a zváženie komentárov a reakcií na adresu mojej kolegyne, ona je plnohodnotnou súčasťou nášho tímu, ktorý Vás ešte poteší.

Ďakujem,

Vaša Nasťa”

Zdroj: Facebook | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov