Tipy a triky

Jednoduché triky, ktoré fungujú na tých najjednoduchších veciach

jednoduché triky

videní: 5.4K


Občas nám dajú zabrať aj obyčajné jednoduché veci. Ak máš chvíľku čas, tak ti ukážeme zopár jednoduchých riešení, ktoré sa ti zídu (raz určite áno). Tieto nenáročné triky totižto väčšinou použiješ pri obyčajných veciach.

Práve tieto jednoduché triky ti možno otvoria oči a ty zistíš, že celý život robíš určité veci zle, prípadne naopak. Náš život je totižto plný podobných trikov a „life hackov“. Človek je tvor lenivý, a tak si už od nepamäti zľahčuje všetko, čo sa dá. Týka sa to aj elementárnych vecí. No napríklad aj na otvorenie obyčajného banánu občas treba maturitu. Prípadne ťa naučíme, ako tesne pred oslavou dokážeš rýchlo schladiť fľašu alkoholu (prípadne malinovky, ak nemáš 18 rokov). To a mnoho ďalšieho sa dozvieš práve v tomto článku, tak neváhaj a pokračuj v čítaní.

Schladenie nápoja

Tento štýlový trik ti pomôže schladiť nápoj. Stačí obaliť fľašu nápoja mokrou papierovou utierkou a nápoj takto vložiť do mrazničky. Hovorí sa, že na schladenie 20 ml fľaše stačí 15 minútový pobyt v mrazničke. Síce to nemáme odmerané, ale litrovú fľašu alkoholu sa nám takto podarilo schladiť pomerne rýchlo. Hodí sa to najmä vtedy, ak ti príde nečakaná návšteva.

Jedenie jablka

Obrázok jablka s odhryznutým kúskom sa stal tak trocha legendou. Teraz sa však nebudeme baviť o značke Apple ale o jedení obyčajného jablka. Ak ho totižto začínaš jesť z boku, prichádzaš tak o množstvo ovocia. Preto je najlepšie začať jesť jablko v smere od vrhu po spod. Dokážeš si ho tak vychutnať celé a navyše sa ti vytvorí takáto krásna hviezdička.

 

 

Zubná pasta

Kto nezažil tento problém, tak si zrejme nikdy neumýval svoje zuby. Každý sa totižto snaží z tejto tuby vytlačiť čo najviac pasty. Riešenie je pritom celkom jednoduché. Tubu stačí rozstrihnúť na polovicu a ty s ňou tak nemusíš zvádzať ťažký súboj.

Otváranie banánu

A teraz sa dozvieš, že banány ťa vlastne celý život podvádzali a klamali. Tá vec na vrchole… stonka, ktorá banán spája s ostatnými banán mi, nie je určená na uľahčenie otvárania. Mnoho ľudí si to myslí, no nie je to až tak pravda. Oveľa častejšie sa ti banán podarí krajšie otvoriť práve z druhej strany, kde táto stonka nie je. Nabudúce, ak budeš jesť banán, tak ho skús otvoriť z druhej strany.

Jedenie pizze

Toto ti zrejme nemusíme hovoriť, pretože ja osobne poznám iba zopár ľudí, ktorí takýmto spôsobom pizzu nejedia. Ak si pochutnávaš na kúsku pizze, preložíš ju na polovicu. A presne toto je správny spôsob, ako si môžeš svoju pizzu vychutnať na maximum. Všetky chute sa zmiešajú a prepoja. Následne je tak pizza oveľa chutnejšia a navyše ti z nej všetky veci nepadajú na tanier.

Úsmev na fotografiách

V posledných rokoch sme sa akosi prestali smiať na fotografiách. A pri tom to nie je vôbec ťažké! Ak však potrebuješ na fotografii zdôrazniť svoj úsmev, môžeš tomu trocha dopomôcť tým, že prižmúriš oči. Tvoj úsmev tak bude vyzerať oveľa skutočnejšie a tvoja 35. fotka s frajerkou v priebehu jednej minúty bude oveľa krajšia (a možno to bude tá, ktorú si vyberie na facebook a tebe tak dá pokoj).

Nadbytočná farba a neporiadok

Hneď na začiatok ti poradíme, ak môžeš farbu preliať do väčšej nádoby, urob to. Ak nie, tak potom na plechovku farby natiahni gumičku o ktorú si budeš môcť jednoducho očistiť štetec a odstrániť tak nadbytočnú farbu. Tvoja podlaha sa ti poďakuje…

Slamka a plechovka

Ak máš plechovku malinovky, môžeš sa ju pokúsiť piť pomocou slamky. Možno tento trik poznáš, no na každej plechovke je takáto vec, pomocou ktorej plechovku otvoríš. Práve tam je dierka, ktorá neslúži len na to, aby si tieto „očká“ odkladal na kľúče. Táto dierka dokonale poslúži na uchytenie slamky, ktorá ti z plechovky len tak nevypadne. Kto by to bol povedal, že návrhári plechoviek mysleli aj na takúto vec.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov