Foto

Tento pes má väčší talent ako ty! Neveríš?

talent

videní: 5.5K

Vitaj na internete! Je to miesto, kde sa môžeš dozvedieť, že aj psy môžu byť lepšími umelcami ako ty. Zoznám sa s Hunterom (Shiba Inu), ktorý vytvára abstraktné obrazy a jeho talent už na rôznych sociálnych sieťach sledujú tisíce ľudí.

talent

Tento 5-ročný psík žije v Alberte v Kanade spolu s jeho ľudským kamošom, Kennym Auom a jeho manželkou Denise Lo. “Náš dom má veľkú stenu, na ktorú sme chceli dať nejaké umelecké obrazy,” povedal pár pre portál Bored Panda . “Keďže Hunter je taká obrovská súčasť nášho života, mysleli sme si, že by bolo vhodné, keby nám namaľoval nejaké umelecké diela. Pokúsili sme sa ho trénovať, aby držal štetec v papuľke a dotkol sa ním kusu papiera. A keď sme pridali farbu, výsledok bol veľmi prekvapujúci. ” Talent tohto psíka sa jednoducho nedá poprieť.

“Keď sa to naučil, chcel svoj talent rozvíjať takmer neustále,” povedal Au. ” Maľovanie sme začlenili do jeho každodennej rutiny a zdá sa, že túto prácu miluje. Vďaka tomu je po celý deň pokojnejší. ”

Ako Hunter pokračovala vo vyjadrovaní svojej kreatívnej povahy, pár sa rozhodol založiť Instagram a nakoniec aj Etsy shop , kde si každý môže kúpiť svoje dielo za $ 38. Hunterove diela sú originálnym vyjadrením talentu, aké nezoženieš hocikde. Preto je po nich veľký dopyt.

Au a Lo povedali, že budú pokračovať v tejto aktivite s Hunterom, až kým ho to neprestane baviť. Ak sa pri maľovaní začne nudiť, zmenia aktivitu.

“Má veľa energie a zdá sa, že je najšťastnejší, keď ho fyzicky aj psychicky cvičíme, a tak sme ho naučili toľko trikov, koľko sme len mohli,” dodal pár. “Vie si vyčistiť hračky, doniesť naše papuče, odložiť hračky, atď. Je to určite najchytrejší pes, akého sme kedy vlastnili. Má však aj silnú osobnosť, takže, ak sa mu nepáči niečo, o čo ho žiadame , dá nám to patrične najavo.”

 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=Mh3ENBKU_Hg

Zdroj: BoredPanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov