Video

Otec natáčal vianočné rána 25 rokov. Výsledok je úžasný!


videní: 6.0K

Existujú rodinné tradície, vianočné tradície a rodinné vianočné tradície. Od polovice osemdesiatych rokov až do roku 2009 natáčal otec rodiny, Pat Confalone, svoje deti, ktoré idú po schodoch ráno na Vianoce. Neskôr jeho syn Nick vytvoril z týchto záberov video, ktoré zohreje nejedno srdce.

“Každý rok nás náš otec natáčal, ako ideme po schodoch k vianočnému stromčeku,” napísal Nick. “Toto je kompilácia všetkých videí, ktoré som našiel. Príbuzní a domáce zvieratá vyrastú a zmiznú a na ich mieste sa objavia noví rodinní príslušníci. ”

 

Nick je teraz spisovateľom a producentom v Los Angeles, má dve deti a jeho sestra Tricia sa vydala za chlapca, ktorý sa objavuje okolo roku 2007 vo vianočnom videu a teraz pracuje v oblasti nehnuteľností.

Nick poskladal natočené zábery do 30-minútového filmu bez hudby, ktorú pred pár rokmi sledovali rodiny na Vianoce. Potom vytvoril trojminútovú verziu tohto filmu s hudbou od Vince Guaraldiho “A Charlie Brown Christmas”. Video sa stalo naozaj obľúbeným a už má viac ako 3 milióny zobrazení na YouTube.

Takáto milá tradícia sa nevidí v každej rodine. Preto je toto video také vzácne a zaujímavé. Pre spomínanú rodinu sa stalo studnicou krásnych spomienok a zážitkov. Pre ostatných možno inšpiráciou, ako si môžu uchovať svoje vlastné špeciálne momenty. Nič nie je večné. Deti vyrastú, rodičia zostarnú… Preto je dôležité zachytiť a zvečniť mimoriadne chvíle.

Zdroj: youtube topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov