Video

Feministka vylieva mužom do rozkroku chemikálie. Vadia jej nohy naširoko

feministka

videní: 4.7K

Každý deň sa svet okolo nás stáva čím ďalej, tým nebezpečnejší. Obzvlášť pre mužov. 🙂 Ruská feministka sa totiž zamerala na mužské rozkroky: vylieva na nich vodu zmiešanú s blielidlom.

Petrohradská aktivistka Anna Dovgaljuková už nejaký ten piatok bojuje proti útlaku žien a v jej poslednom videu si vybrala sektor verejnej dopravy. Pred rokom feministka usporiadala akciu, počas ktorej si na každej stanici metra dvíhala sukňu. Anna tak chcela upútať pozornosť verejnosti na upskirting, teda nevychovaných mužov, ktorí ženám zámerne dvíhajú sukňu, aby sa pozreli, čo je pod ňou. Áno, toto mužské správanie rozhodne nie je akceptovateľné, no ťažko povedať, či aktivita feministka splnila svoj účel.

Nedávno sa na jej YouTube kanáli objavilo nové video, na ktorom Anna v metre nalieva mužom do rozkroku vodu s bielidlom. Podľa popisu videa je Anna proti takzvanému manspreadingu, teda javu, kedy muži cestujúci verejnou dopravou (väčšinou metrom) sedia s doširoka rozkročenými nohami a tým podľa ruskej feministky ponižujú ženy. Anna celkovo poliala chemikáliou až 70 mužských rozkrokov.

Avšak takmer v ten istý okamih, ako sa video objavilo na sociálnych sieťach, začali používatelia písať názor, že celé video je len zinscenované (ako približne asi 90 % videí na YouTube). Hlavným argumentom je, že na zozname priateľov na ruskej sociálnej sieti VKontakte má Anna Dovgaljuková aj istého Jurija Degtjareva. Jurij je zakladateľa video štúdia My Duck’s Vision, ktoré má v Rusku veľmi pochybnú reputáciu.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov