TOP 10

TOP10: Najlepšie slovenské letné hity roku 2018

Letné hity

videní: 39.9K

Leto pomaly končí a žiada sa zrekapitulovať slovenskú tvorbu v tomto teplom období. Je všeobecne známe, že práve leto praje hudbe viac, ako ktorékoľvek iné obdobie roka. Preto sa aj slovenskí hudobníci posnažili a vydali naozaj kvalitné piesne. Toto sú najlepšie slovenské letné hity roku 2018.

Stiahnuté okná v rozhorúčenom aute, prípadne aj strecha, západ slnka na dosah ruky, pred tebou cesta do neznáma a z reprákov sa ozývajú naozaj kvalitné letné hity. Tak toto je tá predstava, na ktorú sa teší každý už od zimy. Aby posledné takéto chvíle roku 2018 boli pre teba čo najpríjemnejšie, TOP10 ti prináša najlepšie slovenské letné hity, ktoré ti môžu hrať práve na tvojej ceste.

 

10. EGO ft. Gýza & Ben Cristovao – Vozíme

Ak hľadáš poriadnu repovinu, akoby spravenú pre jazdu, tak si práve našiel. Spojenie Ega a Bena sľubuje v tomto žánri úspech, ktorý sa aj dostavil. Klip plný nadupaných áut a krásnych žien tvoje očakávania určite nesklame. A ak budeš chcieť, určite v tejto skladbe nájdeš aj nejaké poslanie.

 

9. I.M.T. Smile – Budeme to stále my…

Minuloročné Sokoly už prekoná len máločo. Napriek tomu sa však I. M. T. Smile o to pokúsilo a svetlo sveta uzrela pieseň Budeme to stále my. Láska z nej priam sála. Tak si ju uži na plné gule.

 

8. Emma Drobná – Try

Mladá slovenská speváčka opäť ukázala, že na to má. Vydala úvodný singel k filmu Dôverný nepriateľ a hneď sa z toho stal hit leta. Niet sa čo čudovať. Citlivo naspievaná pieseň je naozaj chytľavá a melodická.

 

7. Mafia Corner feat. Ľudovka SK & Stefi – Slovenské Mamičky (Jedna Stará Baba,Tam Okolo Levoči)

Mafia Corner sú už akosi známy svojimi verziami ľudových slovenských piesni. Nie je tomu inak ani toto leto. Pred pár dňami uzrela svetlo sveta zaujímavá skladba, ktorá spája rovno tri krásne slovenské ľudovky do tanečnej podoby. Takže ak ti chýba trošku slovenskej kultúry, skús tieto tri letné hity v jednom.

 

6. Škampi na Žaru – Bella Ciao (Diego Moreno cover)

Škampi na Žaru je skupina rádia expres. Nepravidelne vypúšťajú do éteru zaujímavé covery. Bella Ciao je práve jeden z letných hitov, ktorý sa im naozaj podaril. V podaní Miachely Mäsiarovej nadobúda naozaj iný rozmer.

 

5. Katarína Knechtová – Svety

Jedna z najlepších slovenských speváčok, ktorá sa drží na vrcholoch hudobných rebríčkov už nejaký ten čas nezaháľala ani tento rok. Do éteru rádií vypustila svoj nový hit – Svety. Pre ňu typický chytľavý refrén si budeš spievať v hlave ešte dlho po počutí. Jednoduchá tanečná skladba nesie v sebe zaujímavú dušu s nekonečnou krajinou v každom z nás.

 

4. Desmod – Vŕba

Ak máš chuť na ťahavý citový výlev Kulyho, toto je práve skladba pre teba. Aj keď vyšla už dávnejšie, rádiá ju hrávajú v tomto období omnoho viac ako inokedy. A ľuďom sa evidentne páči. Hlboký text akoby hovoril z každej skľúčenej duše. A možno aj z tvojej.

 

3. Peter Bič Project – Skúšame sa nájsť

Keď tento „Project“ vzal medzi seba novú speváčku, ani len nevedel, ako dobre spravil. Svieža posila v podobe krásnej Viktórie Vargovej bola správnou voľbou. Pieseň Skúšame sa nájsť valcuje rádia už niekoľko mesiacov a ani v lete tomu nie je inak.

 

2. Sám Sebou – Znova sa zamiluj

Slovenský hit od mladej kapely s pikantnou latino príchuťou je najlepšou voľbou pre teplé večery v spoločnosti ten pravej osoby. Ak sa k tomu pridá aj chytľavý romantický svet, prísľub krásnej noci sa stáva skutočnosťou. Znova a znova.

 

1. Peter Bič Project – Nedívaj sa tak

Najnovší hit tejto megaúspešnej kapely, ktorá prináša na slovenskú scénu stále niečo svojské a zaujímavé. Ako všetky ostatné piesne z ich dielne, aj táto bola jednoducho odsúdená na úspech. Jej melodickosť, ľahkosť a duša ťa nútia púšťať si ju stále dokola hlasnejšie a hlasnejšie.

Zdroj: YouTube | pixabaytopdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov