Video

Mäsiar zaútočil na vegánov doslova surovým spôsobom!

mäsiar

videní: 6.3K

Spory medzi vegánmi a mäsiarmi nie sú nič novým. Nie je tomu až tak dávno, čo vo Francúzsku vegáni údajne terorizovali mäsiarov a boli voči ním agresívni. Zo strany aktivistov sa objavili dokonca aj vyhrážky, nápisy na mäsiarstvach a falošná krv na výkladoch. Teraz je tu však opačný problém. Protestujúcich vegánov v meste Leeds v Spojenom kráľovstve napadol mäsiar.

A to, že spôsob napadnutia bol naozaj surový dokumentuje aj video, ktoré natočila jedna z aktivistiek –  Ginette Lindstrom. Mäsiar bude dokonca čeliť aj trestnému oznámeniu, keďže okrem napadnutia jej vodou oblial aj mobilný telefón, čo sa klasifikuje ako poškodenie majetku.

Incident sa stal na trhu Leeds Kirkgate Market v meste Leeds. Pred mäsiarstvom sa zhromaždila skupinka vegánov, ktorí chceli pokojne a potichu protestovať proti tomu, ako sa narába so zvieratami v mäsiarskom priemysle. Tento pôvodne nenásilný protest sa však rýchlo zvrtol na verbálne, ale aj fyzické útočenie.

Na videozázname je jasne vidieť, ako spomínaný protest vyprovokoval jedného z mäsiarov, ktorý si na aktivistov vzal niekoľko kusov mäsa. Okrem toho, že mäsiar ich nimi napadol, sa údajne snažil napchať kus mäsa aj do úst jedného z protestujúcich.

mäsiar

Vegánom sa mäsiari vyhrážali, že ak neukončia nahrávanie a neodídu, zničia im techniku. A to sa nakoniec aj stalo, keď Ginette obliali telefón vodou.

Ginette toto video zverejnila na sociálnych sieťach, kde sa jej ale veľa pochopenia nedostalo. Reakcie ľudí boli skôr zmiešané. Niektoré reakcie na internete dokonca mäsiarov obhajovali. Aktivistka však tvrdí, že to čakala. Tento protest však podľa nej mal zmysel. Je však zjavné, že boj za práva zvierat je stále len na začiatku.

„Aj napriek tomu sme dostali veľa pozitívnej podpory najmä prostredníctvom doručenej pošty od ľudí, ktorí nechcú komentovať posty v dôsledku správania a vyjadrovania tých, ktorí propagujú a uprednostňujú konzumovanie zvierat,“ povedala aktivistka Ginette Lindstrom.

Video

Zdroj: Dailymail | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov