Video

Ford prišiel s nápaditou reklamou, ktorú určite dopozeráte do konca!

Ford

videní: 4.5K

Na rovinu. Reklamy nie sú veľmi obľúbené, najmä ak vás vyrušia počas brázdenia naprieč YouTube videami. Priznám sa, že aj táto Ford reklama z roku 2017 ma najprv vyrušila, ale niečím už počas prvých okamihov zaujala. Zaujímavé, že YouTube mi ju ponúkol až teraz, pred pár dňami. V hlavnej úlohe skvelý starý Focus, o ktorom som včera písal ako o tipe pre lacné autá do 1500 eur. Nie, nie je v cukríkovom stave. Práve naopak. Klobúk dole reklamnému a marketingovému oddeleniu Fordu.

Krátkym šotom kanálu Ford Nederland dokázali dať “hlavnému protagonistovi” dušu a emócie. Vrcholom je časť, kde Focus pozerá na brata, prvú generáciu Mondea, ktorého pochováva lis na vrakovisku. Rebelský Ford Focus nakoniec skončí v dielni s veľavravným pohľadom, kde ho berie jeden z mechanikov ako starého známeho a víta ho “doma”. Nové Motorcraft diely už čakajú : )

Obyčajne ma nechávajú reklamy automobiliek chladným, občas sa nájde výnimka. Jednou z nich je aj táto. Poznáš ďalšie skvelé autoreklamy? Podeľ sa s nimi v komentároch na Facebooku! 🙂

Skvelá reklama na Ford:

Zdroj: driveit.sk | topdesat

Článok vznikol v spolupráci s motoristickým portálom driveit.sk

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov