TOP 10

Svadobné faily: Aj v ten najdôležitejší deň sa môže pokaziť množstvo vecí

svadobné faily

videní: 7.2K

Svadobné horúčky sú spolu s májom v plnom prúde a určitá kráľovská svadba zapĺňa titulky.  🙂 A aj keď všetci snívame o tom, aký dokonalý bude jeden z najdôležitejších dní v našom živote, svadobné faily sa vo väčšine prípadov nedajú ovplyvniť.

#WeddingFails je jednou z legendárnych výziev Jimmyho Fallona. V nej vyzýva ľudí, aby zdieľali svoje trápne svadobné faily. Od opitých mamičiek a neslušných detí, až po špinavé šaty a neohrabaných svedkov.

 

 

1. Nešikovný fotograf

svadobne_faily_1

“Počas svadobnej fotografie som zakopol a spadol. Pri páde sa mi ale podarilo zachytiť túto snímku.”

 

2. Telefón

“Pri obrade začal zvoniť telefón. V tom sa kňaz nahneval, prerušil obrad a dával lekciu z etiky. Nakoniec sa ukázalo, že telefón zvonil jemu…”

 

3. Námietky?

“Kňaz sa opýtal, či má niekto námietky. Vtom sa postavil jej 90-ročný starý otec, Talián, a v tichosti stál asi minútu. Potom sa posadil a povedal, že len žartuje.”

 

4. Zmätený ženích

“Fotografoval som svatbu a vtom sa ukázal ženích, ktorý vyzeral byť veľmi zmätený. Navyše nikoho na svadbe nespoznával. Nakoniec sa ukázalo, že si splietol kostol a aj dátum.”

 

5. Obočie

“Ráno pred svadbou som sa rozhodol upraviť si obočie. V strese som ale otočil strojček naopak a obočie som si oholil úplne. Musel som si ho namaľovať helovínskym make-upom…”

 

6. Futbal

“Bola som pripravená vstúpiť do kostola na obrad, no nikde sme nemohli nájsť môjho otca. Nakoniec mu musela zavolať mama a ukázalo sa, že sedel v izbe a pozeral futbal. Myslel si, že ešte má 30 minút…”

 

7. Príliš veľa zobu

svadobne_faily_2

“Takto to dopadne, keď to preženiete s vtáčim zobom…”

 

8. Priniesol si peniaze?

“Po tom, ako ma otec vyprevadil k oltáru, opýtal sa môjho snúbenca, či priniesol peniaze…”

 

9. Akčný film

“Pred tridsiatimi rokmi sa môjmu otcovi podarilo vymknúť na záchode v kostole. Podarilo sa mu dostať von len 5 minút predtým, ako si mal vziať moju mamu.”

 

10.

svadobne_faily_3

“Družba obalil auto mladomanželov do fólie. Trvalo im 2 dni, kým sa doho dostali. Zmeškali svoje medové týždne a po 3 dňoch anulovali sobáš, pretože medzi nimi boli “neprekonateľné rozdiely”.”

11. Komár

“Môj bratranec mal nádhernú svadbu v prírode. Pri čítaní svojich manželských sľubov mal mierne problémy, keď mu zrazu na hlave pristál komár. Nevesta mu s cieľom zabiť komára udrela po hlave. My ako hostia sme komára, samozrejme, nevideli, a tak sme ostali zarazení ako nikdy predtým.”

 

12. Hádzanie kytice

svadobne_faily_4

“Myslela som si, že ja ako družička musím chytiť nevestinu kyticu. Nakoniec to skončilo zápasom s 10-ročnou dievčinou, pri ktorom som ju prosila, aby mi ju dala, lebo už mám 24 rokov. Nakoniec som jej ju nechala, no potom za mnou prišli jej rodičia, ktorí mi kyticu dali…”

 

13. Ashley

“Keď som kráčala k oltáru, začula som starú mamu, ako šepká: “je smutné, že sa Ashley asi nikdy nevydá”. Ja som Ashley…”

 

14. Ceremónia

“Raz som bol na svadbe, na ktorej sa strieľalo. V nevestinej rodine bolo tradíciou vystreliť na recepcii hotela do vzduchu niekoľko slepých. Bohužiaľ, zvyšných 350 hostí nebolo oboznámených s touto tradíciou…”

15. Vláčik

s

 

“Môj syn začal počas obradu tancovať vláčik. Nakoniec začal hlasno kričať a plakať, lebo sa k nemu nikto nepridal.”

Zdroj: BrightSide | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov