TOP 10

Gigantický pes, alebo len šikovné dielo grafika?

Gigantický pes

videní: 6.3K

Juji je v reálnom živote rozkošný goldendoodle – plemeno vyšľachtené zo zlatého retrievera a pudla. No pre viac ako 115-tisíc followerov na Instagrame vystupuje ako gigantický pes, ktorý spolu so svojim majiteľom Christopherom Clineom podniká všetky druhy dobrodružstiev.

Christopher Cline je americký fotograf s nekonečnou predstavivosťou, ktorý používa Photoshop na vytváranie skutočne zábavnej série fotografií. Len nedávno sa presťahoval z amerického štátu Virginie do Minnesoty a táto zmena ho pomaly „posúvala na smutné miesto v živote“, až kým k nemu neprišla priateľka s myšlienkou, že by mu v jeho smutných chvíľach pomôcť najlepší priateľ človeka. Pes sa pre Christophera stal funkčným riešením aj napriek tomu, že nikdy netúžil byť psíčkarom. Ako sa ukázalo, Juji bol ten najlepší darček, aký kedy mohol Christopher dostať.

Fotograf začal vytvárať zábavné manipulácie pomocou Photoshopu, v ktorých figuruje on a jeho nádherný pes, ktorého však zmenil na obra. Obaja podnikajú neuveriteľné dobrodružstvá – od surfovania v oceáne cez rybárčenie na zamrznutom jazere až po stratu v džungli alebo dokonca lietanie v otvorenom priestore. Táto nová zábavka Christopherovi prinavrátila radosť zo života a dnes sa cíti vďačný za svojho úžasného psa, ktorý obrátil jeho život hore nohami. O špeciálnom pute týchto dvoch sa presvedč sám na nasledujúcich desiatich fotografiách. 🙂

1.

gigant_pes_1

 

2.

gigant_pes_2

 

3.

gigant_pes_3

 

4.

gigant_pes_4

 

5.

gigant_pes_5

6.

gigant_pes_6

 

7.

gigant_pes_7

 

8.

Gigantický pes

 

9.

gigant_pes_9

 

10.

gigant_pes_10

Zdroj: BoredPanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov